rodinné hrobky. Myslím, že některé stojí co menší dům.
Cestování
Makarakrása ![]()
Makara Oh, děkuju. Sicilii mám v plánu někdy o jarních, ale většinou jsou nakonec hory a příští rok to vypadá na Malagu (zdravím continuity )
brrrjá už mám letenky i ubytování. Muž má plány tak na měsíc, takže to nemusím moc řešit. Doufam, že tam nebude 13 stupňů a déšť.

continuity Tak to jsi dopředu,my než se rozhoupeme ....
brrr no loni jsem to řešila na poslední chvíli a podle mě jsme hlavně ubytování asi dost preplatili. Ale muž už letos netrvá na těch horách, loni pořád doufal, tak jsem to netlačila.
Takže jsme přistáli v Tromsø. Já vím, proč nejezdím s cestovkami. Pomocná škola hard, tři že 16 lidi zůstali viset v Oslu, protože dorazili ke Gate SAS místo Norwegian, takže po třech hodinách zevlovani na letišti zmeskali letadlo. ![]()
![]()
Chudák průvodce, ještě psal do WhatsApp, že těch společnosti sem litá víc, ať hledají červenou.
Další tři lidi zůstali v Praze, jsou nemocní a zapomněli dát vědět, ať tady na ně nečekame.
continuity a zbytek se ztrati behem prvniho vyletu ![]()
Jos no vzhledem k tomu,že sněží, tak polární záři neuvidíme, tak si musíme hledat jiné zážitky. ![]()
continuity co migrace velryb, nemaj sezonu?
Gatita jj, to bude zítra. Průvodce říkal, že i ta minulá výprava, co teď konci, ji mohla vidět. A celý týden bylo v podstatě zataženo, muž na to docela koukal.
Tromsø je jedno z nejfotogenictejsich míst, kde jsem kdy byla.
To je normální kýč, ale ono se to samo.

continuity ach. Uzijte si to!
Gatita diky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje