Cestování

09. srpna 2014 10:36
Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:25

Evaevakrása!

Jsem ráda, že vám to vyšlo. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2025 15:32

continuityúplně v pohodě lidí tam chodilo spoustu na ty dvě dolní vyhlídky. Schůdné to teda bude asi celé, jednou týdně tam pořádají organizovanou výpravu. Akorát škoda, že byl malý v týdnu nemocný a nemohli jsme se tam stavit po lyžích, měli bysme víc času než dnes před odjezdem. Děti tam byly úplně nadšený, skákaly po sněhu a klouzaly se po zadku

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:35

Evaeva to asi jo, tady pada mokrej sajrajt.

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:38

Kokoska Hele nic ve zlém, ale já už to musím napsat, protože mě tohle nadávání na počasí fakt vytáčí. Je únor, proč by mělo být jaro, proboha. To že padá mokrej sajrat je požehnání! Zima byla doposud strašně suchá, nepršelo, žádný sníh a suchomráz strašně půdu vysušuje.... To, že teď prší, půda není úplně suchá a ta voda se vsakuje, je opravdu to nejlepší, co nás mohlo potkat. Opravdu doporučuji si rozšířit horizont vidění světa za špičku vlastního nosu.

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:42

Victoria dik za ponauceni. Nekde driv a v jinym vlakne jsem psala, ze chci jaro, ale ze vim, ze vlaha je potrebna. Bohuzel patrim k lidem, kteri zimu a mokro spatne snasi, s tim nic nenadelam. 

Offline Victoria
1413 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:50

Kokoska Já to chápu, ale než se tím trýznit by možná bylo lepší to nějak překonat... rozum prostě říká, že to tak má být, je to tak v pořádku, tak je to prostě ok:-) Najít v tom prostě jinou hodnotu, než jsem já sama anebo to pro sebe pozitivně využít - odjet, víc číst, víc cvičit, učit se cizí jazyk, mít víc sexu, uklidit, posedávat v kavárnách a tak:-)

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 13. února 2025 15:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. února 2025 21:53

Victoria Víc sexu..I když, mít jen sex nic neznamená. 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 13. února 2025 21:56

Victoria vis co, neres to. Dik.

Offline Anema
1275 příspěvků moje polička 13. února 2025 22:20

Victoria já to mám s deštěm jako z tohodle vtipu:

A říkala jsem si, vždyť je to snadný!

Jenže pak jsem si tam dosadila vedro, který já bytostně nesnáším, a najednou mi nejde se takhle stejně radovat. Přitom princip je stejný, vedro bude, ať už jsem ráda nebo ne. A stejně tak bude zima a mokro, i když někdo nadává a nemá to rád.

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 13. února 2025 22:37

Anemakdyž je vedro, tak se těším, že není ještě větší vedro, nebo že nikam nemusím nebo alespoň na to, jak večer vyvetram. 

Ale teď vedro není a hned tak nebude, tak jsem ráda za jakékoliv počasí, i když mi třeba úplně nevyhovuje. Vždy může být hůř. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. února 2025 22:43

No ja pozeram jak puk..na pocasie sa tu teda stazovat radsej nebudem

Offline Anema
1275 příspěvků moje polička 13. února 2025 23:10

continuity a řekla by sis upřímně tu větu: "jsem ráda, že je vedro, protože to by bylo, i kdybych ráda nebyla, a já jsem radši ráda" Já teda ne. Prostě mám pochopení, že někdo nějaké počasí nemusí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2025 23:11

Anema taky můžeš mít úplně klidně ambivalentní pocity. Racionálně jseš ráda, že prší, ale zároveň to prostě nesnášíš, nebo to nesnášíš zrovna dneska, když si měla v plánu zahradní párty třeba. (Počasí a plány si každý dosadí)

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 13. února 2025 23:30

Anema já věci,které opravdu nemůžu ovlivnit, a počasí je mimochodem krásný příklad, nesu dost stoicky. Úplně radost nemám, ale když se budu rozčilovat, lepší to nebude. Takže se s tím normálně smirim.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 13. února 2025 23:40

continuityja myslim, ze o rozculovani rec nebola. Nikdy si sa tu nestazovala napriklad na horka v lete? 

Offline continuity
42333 příspěvků moje polička 14. února 2025 00:03

Mrakoplas

Asi bych řekla, že si nepamatuji, a pak někdo vytáhne příspěvek, kde píšu, že by fakt už mohlo zapršet, protože je hrozné sucho a prohlásí to za stížnost.

Ale klidně si stěžujte, já proti tomu vůbec nic nemám, já komentuji ten obrázek... Že je to fakt lepší postoj k některým okolnostem. 

Offline Garfie
28247 příspěvků moje polička 14. února 2025 00:10

continuity Postoj je to určitě lepší a týká se nejen počasí.  Ale na druhou stranu mám pochopení, když si někdo postěžuje, je to prostě jak píše Evaeva, pochopitelně racionálně víš, že je to dobře, případně, že to nijak neovlivníš, ale tvoje subjektivní pocity jsou jiné. To máš třeba jako s návštěvou tchýně, objektivně víš, že vás musí navštívit, je to matka polovičky, babička dětí....ale radost z toho třeba nemáš a klidně si postěžuješ kamarádkám v hospodě.

Jasně, stěžovat si v zimě, že je zima, případně v létě, že je teplo je srandovní. Ale je otázka, co je to stížnost. Když v létě vylezu z domu a řeknu, fuj to je ale vedro, nevím, jestli už bych to považovala za stížnost. Kolikrát je to jen suché konstatování.

Offline Karja
44197 příspěvků moje polička 14. února 2025 00:26

Garfie Ano, já třeba řeknu ,,to je vedro, že by jeden chcíp,, a je mi hned o dva stupně pocitově lépe!. 

Offline Kokoska
34402 příspěvků moje polička 14. února 2025 06:48

Nejlepsi je, ze ja jsem si vlastne nestezovala, jen jsem popsala svoje pocity z fotky Evaeva a pocasi, ktere v tu chvili bylo. Zajimalo by me, jestli by se spustily nasledujici komenty, kdybych misto "svinstvo" napsala snih s destem. Zrovna jsem sedela v aute a cekala na deti, placalo to na predni sklo... 

A presne - vim, ze s tim nic nenadelam, ze v pulce unora je to normalni, ale rada to snad mit nemusim.