Manuka to je tak krásne
tak nech už ste zdraví
Cestování
Manuka To je nádhera, užívejte!Jakoby s takovýhle výhledem z domu, by mi zůstat doma s nemocí ani nevadilo;-)

Karja to bylo ubytování na výletě. No ale Josh už měl horečku a pak následoval skoro týden kdy jsme se o něho báli. Testy na mononukleozu ještě nejsou ale už je mu líp.
Přidávám jednu z prázdnin a všem přeji pěkné dny ![]()

Manuka to je nadhera! Tak at uz nemoce odtahnou a uzijete si to.
Adina odkud to je? Mne to neco pripomina a nemuzu si vzpomenout. Nejaky klaster?
Jinak jak si na počasí nikdy nestěžuju, tak teď mám chuť si tady sobecky omezeně zafrfňat :-).
![]()
Manuka Krása :-)
Adina Tam jsem byla přesně na den před dvěma lety :-). Taky tam jste skoro sami?
Kokoska Montsserat :-).
999 jasne! Hlava derava.
Manuka Nádhera. Ať jste zdràvi a užijete si to naplno.
Zajímavé zvířátko, maskuje se za vosu? Nějaká kobylka?
Manuka Děkuju.
Mermaid Malaga.
Zpoždění ma kde kdo, ale nahnat lidí do gatu s last call, kdyz letadlo je ještě ve vzduchu, je fakt zbytečné. Doklady musím zadat předem a na jiný se letět nedá. To se mi po EU ještě nestalo a loni jsem letěla fakt hodně krat. Děti sami můžou až od 16, pročež jsme nemuseli úplně odpiskat tu Budapešť - jinak by letwla starší za mnou sama.
A za pár stovek to přestává být ve chvíli, když cestuješ s dětma, povinně si musíš dokoupit místa v letadle, k tomu nějaká zavazadla.
Kdybych nevychytala letenky za 1+1 zdarma, tak je rozdíl mezi nima a SW asi 10% a a to je cca rozdil v těch službách. Nemluvě už o těch cirkurech kolem zavazadel, to je až nedustojny.
Manuka to je paráda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje