viktorka_od splavu Mě Kokoska požádala, ať to dál neřeším, tak jsem jí nechtěla dál dráždit a řekla jsem si, že se k tomu nebudu dál vyjadřovat, ale teď to považuju za nutné. Asi to opravdu "schytala" právě ona, ale tak jsem nechtěla, aby to vyznělo. Ale musím napsat následující:
- stěžování na počasí se tu prolíná napříč vlákny
- sama @kokoska jinde napsala, že chce jaro (v tomto vlákně to nebyl její první příspěvek k tomtuto tématu, sama to i výše uvádí)
- já jsem nechtěla někoho sjíždět za to, že si stěžuje na počasí, každému ať je libo... ale co opravdu nechápu, že když je nějaký negativní důsledek dlouhotrvajícího počasí (například to sucho, se kterým se asi budeme potýkat častěji), tak někdo, jakmile nastane situace, která by ten negativní důsledek mohla trochu zlepšit, tak se někdo ozve, že se mu to nelíbí. Ano, vadí mi sobeckost bez ohledu na nějaký celek ... prostě mě se to nelíbí a basta a přírodo, ty se klidně .... Toto je na tomto fóru v souvislosti s počasím opakující se jev. Mám v dobré paměti, že to v době velkého sucha (kdy to bylo, asi rok 2018) schytala jiná realita, když na tohle upozorňovala. A mám v dobré paměti další příspěvky - například je půlka září, vedra konečně trochu poleví, trochu zaprší a tady se hned objeví příspěvek "kdo vypnul to topení.. je mi zima... chci ještě teplo...". Ať si každý stěžuje na co chce, ale pokud si stěžuje na počasí, které je v dané době zcela normální, a napíše to sem, tak se prostě musí počítat s tím, že se někdo ozve.