Karja no přesně, člověku je hned líp, když si zanadává![]()
Kokoska já tě chápu! Déšť se sněhem je na prd, kdyby aspoň normálně sněžilo ![]()
Kokoskaja uprimne nechapem. Odpoved na tvoju jednu obycajnu vetu je pre mna tak bizarna, ze som na to nedokazala reagovat.
A stazuju sa tu vsetci, kazdy na nieco ine, ale stazuju. Ved mame plne stezovaci vlakno! S takym "co nemozes ovplyvnit, sa s tym zmier a bud rad" by sa clovek nemohol postazovat ani na chorobu.
Mrakoplas nojo, obcas je to tu zabavne.
Evaeva pres noc napadlo a prituhlo, odpoledne "cestuju" (kdyz uz jsme v tom vlakne) na Vysocinu, hlasi ochlazeni, tak doufam v takovou zimu, jakou znam z detstvi.
Kokoska tady byl sníh už včera, když jsme přijeli, tchýně psala, že mrzne a sněží celý den. Popravdě je tu větší zima než v těch Alpách v údolí
Děti už se samozřejmě chystají na boby
Mrakoplas Ano stěžují si tu všeci, ale je od toho vlákno
Já třeba nechápu zlé reakce v radostném vlákně. Vlastně chápu, že ti lidi mají nějaký problém, když v radostném reagují negativně.
Haha.
Kan a tak v kazdom vlakne sa obcas debata stoci inde, ziadne psychologicke posudky z toho netreba robit.
Mrakoplas Jasně, žádné posudky a platí to oboustranně, že jo.![]()
Kan mas pocit, ze ti robim posudok?
Mrakoplas Co a jak cítím, je čistě moje věc. :D
Garfie s návštěvou tchýně mám na výběr. Navštívit náš nemusí, janemusím být doma, můžeme do hospody. Z toho plyne ten konflikt, že když už se jí j jak prispusobim, stojí ke to energii, tak bych čekala nějakou ustretovost i z její strany. Ona má taky vlastní vůli.
Zatímco počasí je na našich rozhodnutích nezávislé.
continuity takže obojí zklamání pramení z očekávání:-)
Čekáš že bude hezky a není
nebo čekáš že bude tchýně vstřícná a ona není
![]()
continuity no ale na nemoc si si stěžovala, tu taky neovlivníš. Proč by si člověk nemohl stěžovat i na takové věci? Člověku to uleví a cítí se pak líp. Je spousta věcí, které nemůžeš ovlivnit. Možná je dokonce logičtější stěžovat si na to, co nemůžeš ovlivnit
Protože na to, co ovlivnit můžeš, si nemusíš stěžovat, to můžeš rovnou změnit
Leda, že by si člověk vůbec stěžovat nemohl - buď změnit, co změnit lze nebo přijmout, co nelze.
Evaeva Já bych řekla že člověk si stěžovat může ale že by to měl být právě předstupeň k výběru jedné z těch dvou variant![]()
viktorka_od splavu Evaeva chcela som si posťažovať na seba, ale keďže to asi nezmením a asi sa mi to ani nechce moc prijať, ale nie som v správnom vlakne. ![]()
viktorka_od splavu ok, to zní rozumně.
Ale chudák Kokoska napsala jen jednu větu ![]()
Evaeva ale asi to byla posledni kapka ![]()
jj to me presne napadlo, zes to schytala za vsechny ty frflaly, kterym clovek od rana prikyvuje az uz mi dojde trpelivost a na toho posledniho kolikrat vylitnu i osobne:-)) nejlepe kdyz si v lete kolegyne postezuje, ze ji je zima protoze je jenom 28°C![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.