Já se teda taky přidám se svým nevyžádaným názorem - ono je něco jiného, když si někdo v půlce února stěžuje, že je mínus 3 a sněží, což je asi desetiletí normální stav a když si někdo na začátku září stežuje, že ty týdny trvající vedra by už mohly přestat. V prvním případě si stěžuju na objektivní stav a zcela normální, byť stěžovatelce hojně podporovaný tleskánky, zatímco když tady 28.zari napíšu, že už mě ty vedra s.rou a chci zimu, tak se ihned sletí parfu dav,který mi vysvětluje, jak je skvělý grilovat do prosince a že pokud je ošklivo, tak nemají každý den s dětmi co dělat a že skoro nejde přežít tu zimu dlouhou 10 měsíců (v ČR?) Vlastně ani nevím, co jsem chtěla napsat, asi to, že stěžovat si na zimu a sníh je ok, ale jakmile si člověk postěžuje v létě na vedro (extrémní, trvajici od května do října), hned slyší, že je léto a "tak to má byt"
Cestování
Sweet Potato ty jo, to mě do teď nenapadlo, to ta rada radši odjet (předpokládám, že někam do tepla a sucha) dostává úplně nový rozměr.
Victoria dík
viktorka_od splavu ale na nečas se dá oblíct. Můžeme mít sněhule jak na polární kruh, péřový bundy, ohříváky, x funkčních vrstev. Dá se utýct do teplý hospody. Jakože na zimu si fakt stěžovat nemůžeme, to je jenom nepřipravenost.
Zato, když na konci září chodíme v letních šatech a zpocený, to už je průšvih, z kůže se nesvlíknem.
Ale, na hic si tu stěžujeme běžně!:D To jen pár zarytých milovnic chce víc, stejně jako lyžařky chtějí sníh a řidičky suchý silnice;-).
Já se těším na příští týden na těch -15°C možná teda nenastartuju, ale mám mindráček, protože mi ukrajinky říkají, že naše zima, není zima, že u nich zima je -25°C
Kan Já zažila v Moskvě -30, a to už teda byla zima :-).
Jinak jak si na počasí nikdy nestěžuju, tak teď mám chuť si tady sobecky omezeně zafrfňat :-).
999 V 1986 jsme byli s tátou na Vasaloppetu, -30 v celý Evropě, normálně byl zamrzlej Balt a na severu Švédska bylo asi mínus 40. V Uppsale okolo běžeckých stop v parcích byly cedule s upozorněním, že na víc než třičtvrtěhodinu to nedoporučujou. A měli pravdu.
A nefrfněj, je půlka února, medvědi ještě chtěj spát,
Karjaže jo! Já na vedra frflám tak od května do října. Jestli mi někdo někdy napsal, že je to skvělý, že je vedro, tak určitě jo, ale nepamatuju se. Já si ráda zafrflám, ale respektuju, že někdo má rád horko a někdo déšť, ať už je to pro přírodu dobře nebo špatně.
andulka01 A víš, že je to asi ten rok, co jsem to v té Moskvě zažila? Možná tam bylo i víc.
Frfňám jen tak demonstrativně -). Abych podpořila Kokosku :-).
999 Ta tomu přišla jak slepá k houslím, pojmenovala expresivně padající sníh a už to měla ani moc nefrflala:D.
No nic popojedem ne? Jedete někdo někam? Nějaké tipy. Naše děti chtějí jet do nějakých vnitřních bazénů, jakože spíš termály než aquapark, to by byla velká divočina. Jim stačí bazén a jeden tobogán. Nemáte nějaký tip? Něco má vyhlidnute už muž na Slovensku, ale víc nápadů se vždycky hodí;-)
Karja Já zrovna nikde necestuju, a když mi mobil nabízí fotky z cest před rokem a dvěma přesně na den, tak je mi líto, že nejsem v Barceloně nebo v Římě :-). Ale už se těším za sedm týdnů do Toskánska.
Karja a co ma na Slovensku vyhliadnute? Zeby som mu to ofrflala ![]()
Inak k teme- vo stvrtok mame ist s detmi do Barcelony, ale mam tak stiahnute polky, aby nikto z nas neochorel, ze sa zatial nijako netesim. Nastastie je asi dost mimosezona a tak listky na vsetky atrakcie su este k dispozicii. Kupim asi az den vopred alebo ked uvidim, ze sa zacinaju rychlo minat.
Tak jsme prosím odcestovali, let hodina zpozdeni, stěžovat na Ryanair si nejdu, můžu si za to sama, že jsem škrt. Ale už alespoň vím, proč s nima nelitam.
A po půlnoci jsme konečně byli ubytováni a když jsme začali vybalovat tak, jsme zjistili, že mladší dcera měla plný kufr našeho kafe k zítřejší snídani, které jsem tam hodili na poslední chvíli.
Takže teď poslouchám more a čekám až dopere pračka. Každopádně lepší než loňské blitky ![]()
Evaeva Nevím, jestli jsi to přečetla správně Podle toho ty jo, bych řekla, že ne :-). Nejedu tam na 7 týdnů, ale za 7 týdnů. Jedu na týden, ale i těch 7 bych se tam dokázala zabavit :-).
continuity kam jste vyrazili? V tom víru diskuse o počasí jsem to asi přehlídla. Já tedy na Ryan nedám dopustit, letenky za pár stovek a let téměř vždy načas (nebo jsem zatím měla štěstí)
999 no jo! A mně to ani nebylo divný ![]()
999 Toskánsko
Moc si to užijte.
Pak sem prosím dej detaily, mám ho výhledově v plánu.
Já jsem zase na NZ. Mezi chřipkami, kašlem a asi mononukleozou (vnuk), stíháme i nějaké výlety. Dám sem pár fotek.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje