continuity Aha, tak to teda neznám. Vždycky jsme letěli téměř přesně, lítáme jen na pas, takže ten zadávám vždycky a všude. Koupíme letenky, zadáme doklady, místa si necháme náhodně přidělit a jelikož Ryan využíváme jen na kratší cesty/víkendy po Evropě, tak vždy jen s baťohem. Takže ty letenky máme fakt doslova za pár stovek. Říjnový Zadar stál, tuším, 429 jedna cesta, to je levnější než vlak v ČR, Řím jen o něco málo víc.
Cestování
continuity Jak já ti rozumím :-). Naposledy jsem s nimi letěla z Londýna, měla jsem priority boarding, a to v jejich případě znamenalo, že nás vyhnali na nějaký schody, kde jsme 20 minut čekali, až se uklidí letadlo. Ti, co ho neměli, normálně seděli v hale...
Řekla jsem, že s nima už nikdy a s kým myslíš, že letím do Toskánska? Ale tam nebyla jiná možnost, máme sraz v Pise, kamarádka letí z Londýna, tak abychom přiletěly aspoň v jeden den.
continuity Tak to mě bude zajímat všechno. Mysela jsem, že poletíme do Malagy na jarní prázdniny, ale kluci chtěji na lyže. Takže jsem to odložila na květnové svátky, jestli seženu nějaké letenky. No, tenhle víkend to chceme rozlousknout.
zároveň s letenkami si kup vstup do Camino del Rey, pokud tam chcete. Na květen tam ještě něco bylo, my už jen s guidem.
continuity Jo, jo s tím počítám.
Prosim neviete niekto kolko si nechať casu na Sagradu? Listky mame na 10.15 a potom planujeme ist do Parku Guell a neviem na aky cas tam kupit listok. Uz som to sice raz absolvovala, ale bolo to davno a si to nepamatam. Mozno sme vtedy este ani nemali listky vopred. A s detmi je to vsetko take otazne (nebavi ma tu cakat, bolia ma nozicky, som hladny..), ze tieto listky na presne casy su s nimi dost naprd.
Edit.do veze nejdeme, do 6 rokov je tam vstup zakazany.
Mrakoplas za mě minimalne hodinu, zcela cerstve dojmy, deti jiz starsi. Ale my meli rezervaci na zapad slunce.
Adina vdaka. Zapad musel byt super, ale to som zavrhla hned, deti uz by vecer boli unavene a ufrflane na katedralu.
Makara před časem jsem ti slíbila fotky ze safari, tak tady konečně jsou :) Je to NP Tsavo east v Keni, byli jsme tam v prosinci. Je to nejjednodušší, nejrychlejší a nejlevnější způsob, jak safari podniknout. Samozřejmě takové Masai Mara v Keni nebo Serengeti v Tanzánii bude ještě nesrovnatelně větší zážitek, ale taky za nesrovnatelně jiné peníze. Nám se tam líbilo, na to, že jsem jela spíš kvůli muži, jsem byla pak příjemně překvapená, nejkrásnější byly zvuky noční buše, to bylo fakt něco. Kdybys cokoliv chtěla vědět, tak napiš, ráda odpovím.

Mermaid to je krása! Děkuju moc za fotky i tip na Keňu. Byli jste s cestovkou nebo si organizovali sami?
Mermaid to je nadhera! ![]()
Makara hotel (zájezd) jsme měli od cestovky, pěkný hotel s kvalitním all in nejde sehnat na vlastní pěst za takovou cenu, jako prodávají CK, no a safari a ještě jeden výlet jsme měli od místňáka, kterého jsme si nakontaktovali už z ČR, ale nakonec to vlastně bylo zbytečný, protože CK měla skoro stejný program i cenu a lidi s nima taky byli moc spokojení. My jsme chtěli podpořit místní, ale jelikož nás trochu podvedl, tak se příště budu dost rozmýšlet, komu dám svý peníze ![]()
Mrakoplas hodina s dětmi asi stačí. Na Park se radim vykašlat, za mně zklamání,vyhozeny peníze,ztráta času. S dětmi už tuplem ne.
711990 V Parku se mi líbil akorát ten posledni usek,to je krasny![]()
Mermaid zirafa je uplna manekynka!
Mermaid to je nádhera, hlavně jak je to vše zelené. Byla jsem na safari vždy v období sucha, kdy je savana žlutá. Zvěř je nastěhovaná k napajedlům ve velkých počtech, takže se dá skvěle fotit, ale ta zelená krajina je za mě lepší!
Mermaid ArchivářkaJá to takhle zelené normálně vidím poprvé v životě, být to někde na Facebooku, tak si řeknu, že minimalne ta fotka se slonama je upravená. Tady vidíte, jaké kraviny se učí v zemepise, přitom je jasný, že ta tráva asi musí být někdy zelená, aby byla taky žlutá:D.
Je to zajimavy, moje kolegyně byla třeba v Japonsku, ale když o tom vyprávěla, nejak mě nenapadlo, že by bylo fajn tam jet, pak si člověk přečte pár postu od Garfie a má kolektivni kimono ve skříni a jel by hned. A tohle je to samý, nikdy mě nenapadlo, že by mě lákalo safari, ale ted když vidím tu zelenou, tu svěží přírodu a ty zvířata...tak jako jo, to si úplně říkám, to by stálo za to ale u dokumentu v TV s klasickým obrázkem vyprahlé savany mě to teda nikdy nenapadlo:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje