MalvinTa cesta z Prahy je moc dlouhá, po těch Slapech to vychází hodina tam a hodina zpět, jen teda bych ráda nějaký hezký program v okolí;)
Cestování
Karja a Orlík je daleko? Z Trhovek nebo Podskalí na zámek a pak zpět.
Evaeva To už je docela zajíždka i s cestou zpátky, ale koukám, že zámek Dobříš je třeba blíž a nebo to můžeme vzít na Konopiště, i když to je možná program na dva dny už;)
Karja ty Trhovky jsou na vaší straně, ale asi moc na jihu? Dobříš je pro děti dobrá, mají tam i nějaké interaktivní výstavy
Karja tohle se mi taky děje. Vymýšlím výlet a nakonec je z toho dovolená ![]()
Evaeva jsou moc na jihu, to už mi dá příliš času v autě;). Ale dobrý, už nějaký plán máme tedy, děkuji za nakopnutí. No myslím, že to za prázdniny ani nestihneme, kolik toho nosím v hlavě;)
Karja jo, to je i u nás. Já se s nimi nijak neexponuju, když je horko, takže těch dní, kdy se dá někam jet ani moc není. Nemáme na to teda ani měsíc, takže to vidím tak na tři akce ![]()
Sweet Potato to je nádhera
Sweet Potato no ty blaho! bomba![]()
Sweet Potato Nádhera :-)
Sweet Potato Jungfraujoch - ten výlet vláčkem skrz Eiger je super! Když jsem tam byla, zrovna jsem četla historii dobývání Eigru. A zpětně jsem fakt ráda, že jsem tu jízdenku koupila.
Sweet Potato paráda
continuityDo stanu nám neprší. Bohužel není koncipován jako hausbót.
Nahoře nás naštěstí ta největší hrůza nechytla. Kroupy, bouřka avodorovný déšť nás zastihl až u nádraží.
Počasí střídá vedro a deště, vlastně až tak špatné není. Špatný je terén v kempu.
Pod stanem, podlážkou a další izolací stojí voda, houpalo se to pode mnou jak vodní lůžko. A samozřejmě se to přes ty vrstvy přelilo.

bublifuk Je. Včera jsme z půlky trati šli ten Eiger trail, to úplně mrazí, jak je ten kopec ikonický. Severní stěna!

Sweet Potato To je nadhera. Tak uz zadnou potopu a paradni vyhledy preju!
Sweet Potato ježiš, to se nám jednou taky stalo, ale v menší míře naštěstí.
Archivářka az na pristi podzim?
AAle bude to určitě skvělé!
Kokoska když se to s tebou moc houpe, chytis se lana, je jich tam dost![]()
Musí mít čas všichni důležití hráči ![]()
Jé seníky

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje