Gatita To je krása! Bleskovou povodeň bych tam teda zažít nechtěla!
(včera jsme doma vzpomínaly na povodně 97, tak jsem plná dojmů).
Cestování
Makara možná jsme se minulou neděli potkaly v Amsterdamu :-) Jeli jsme týden předtím kanály ve Frísku, s mužem jsme pak byli na dva dny v Amsterdamu
Gatita já hlásím, ze ujímáni mě momentálně trochu přešlo, protoze my uz máme komplet po rodinnych dovolených :), takze ted se uz budu maximálně ujimat z každodenních 100m do skolky (aneb díky bohu za ty skolkove dary!) a nejake vetsi pěší pochody si uz zmáknu individuálně sama dle mých preferencí
Gatita ta vaše voda vypadá parádně
Traunkirchen

St. Wolfgang

Krásný ![]()
barbucha v kostele zrovna zkouseli varhany, bylo to nadherny.
Kokoska nádherné fotky, všetko
Kokoska to je nadhera
Vylet zubackou na Schafberg

O 20 minut pozdeji

Dunkerque.
85 let od Operace Dynamo.

.

Když to vezmu ve zkratce
- 5 dětí a jeden pes je na 4 dospělé až moc
- psa všichni oblibují
- úplně každý tu komentuje počasí (jako mít 4 dny ve Skotsku okolo 30 stupňů není příliš obvyklé)
- na Edinburgh bychom potřebovali další aspoň 3 dny
- díky midges jsme zatím vzdali glencoe, loch lomond a Glenfinnan, jsou na úrovni 4 z 5, takže míříme úplně na sever na papuchalky do Thurso a pak uvidíme
- v půjčovně obytnaku jsem se dnes pohadala s technikem, protoze chtěli vydat obytnak s total sjetyma gumama, prý je to ok, no nebylo. Jenze chudák nevěděl, čím jsme tam přijeli, prý jak můžu vědět co je a co není ok, musela jsem být hodně durazna![]()
- Whiskey mi nechutna!

Sweet Potato
to je můj obrovský cestovatelský sen
Fuerteventura - surová krajina s průzračným mořem. Jsem ráda, že jsme si tento ostrov nechali na dobu, kdy jsou děti velké a snesou nepohodlí. Písek s větrem umí své.

LamickaOn je to tedy kraj, kde byl snad každý metr brocen krví. Od Napoleonských válek až do 2.sv.
Tolik pomníků jsem nikde neviděla.
Sweet Potato já vím ![]()
Dědeček tam byl se ČS samostatnou obrněnou brigádou
teprve nedávno jsem se dozvěděla od mamky celou historii. Předtím jsem věděla jen útržky a divila se, kde se děda naučil tak skvěle francouzky a anglicky. Asi i proto mě to tam táhne...
Byla jsem v Normandii s kamarádkami na pár dní za kamarádkou, když jsme byly na VŠ, ale to bylo takové holčičí cestování - koukání na oceán, nákupy, drinky...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje