Makara Juuu. Díky!
Cestování
Mulen To je nádhera, kde jste dělali zastávky? nevím jestli mám říct, škoda, že je mi na lodích blbě, nebo díky bohu, že je mi na lodích blbě, že mě nemusí trápit, že se mě to ještě pár let netýká:D:D
Mulen to je krása! Musí to být neskutečný zážitek!
Známí našich dětí mají tu loď na příští podzim zarezervovanou na soukromý kostýmovaný larp ve stylu elfů z Pána prstenů. Víc o tom nevím, ale jak je znám, tak to bude dokonalé.
Ehm, planování našich dovolebýcg bývá lehce hektické a z pobytu v rakouských Alpách nebo italských Dolomitech se stává návštěva Rumunska.
Byli jste někdo v deltě Dunaje? Nějaký tip kam tam konkrétně?
Karja tentokrát nám foukalo, takže z Barrati na Elbu, z Elby na Giglio, ostrůvek kus pod Grosseto, zpátky na Elbu, a pak už vylodění. Letos mám vsehovsudy tak 5 fotek:D
rasaNori No ale to je pěkný!
brrr koukni na outdoorforum.cz kdysi jsem tam nějakým lidem posílala slovenské mapy ramen Dunaje, protože se chystali splout Dunaj až do moře.
continuity dík za tip
brrrnašla si tam něco? Nebo se tam rovnou zeptej, léta tam nechodím, ale je to dost pohodová parta, pokud se někdo neptá na Triglav po 150.
Kokoska hele, jezdi tam pán, 71 let tuším a ten se hrne vždycky první až nahoru na brámové ráhno.
Dá se to užít v každém věku.
Mulen já už tu stabilitu nějak ztrácím, dělá mi problém blbá pozice stromu. To by taky mohla být "baba přes palubu" ![]()
Prosím Vás, co se dá zajímavého vidět v okolí Slapů? Chci tam vzít děti na plavbu, nástup je Slapská přehrada, výstup Nová Živohošť. Neplánuju tam jet, když bude uplně hic, abychom se jen koupali, spíš tak, co by mohlo děti zaujmout nějaká zábava, hřiště, pěkné místo, kde bychom mohli tak prostě se jako vyzevlit na část dne. Na výšlap na vyhlídku to uplně nevidim. Jako ptala jsem se už i pár lidí ze svého okolí a paradoxně i když je to kousek tam nikdo nebyl:D:D:D
Zdravím z pod Eigeru. Po dvou nocích v kempu se nám nepodařilo stan přestavět na Noemovu archu, takže jsme ho zbaběle opustili a prchli do hotelu.

Až tak špatné počasí? To mi je líto.
Sweet Potato fotky ovšem parádní
Sweet Potato wau!
Sweet Potato to je krasa!
Ja mam byt pristi tyden ze zacatku s vnukem na Lipne a ve ctvrtek a patek u jezer v Rakousku, Hallstatt, Schafberg, Wolfgangsee... chtelo by to hezke pocasi.
Karja my.jeli dvakrát lodi Praha - Slapy a zpět, to je celodenní výlet a bylo to moc fajn. Ale pluje se po Vltavě a končí pod přehradou. Přímo po přehradě jsem nemohla, ale v Živohošti jsem byla a šplhali jsme na Šemikuv skok. Taková normální procházka na místo s výhledem. V Nové Živohošti jsou pláže a nic víc. Pokud holky chtějí plout po vodě, doporučuji spíš tu cestu z Prahy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje