Sweet Potato Jeje ![]()
Cestování
continuity v Malaze a okolí je potřeba auto? Pokud by tam člověk byl na týden (a teda nejel na ten giblartar).
Příští rok máme jarňáky už pozdě, tak bych ráda nějak do středomoří.
Zrovna tam na jihu bych řekla, že auto jo. Teda my jsme byli Gibraltar, Caminito del Rey, Rondu a El Torcal, to si bez auta neumím vůbec představit. Plus většinou nechceme bydlet v městě. Po tom pobřeží jezdí nejaký autobus, myslím, že jsme se ním i svezli ale to by mi přišlo škoda se motat jen po pobřeží.
My to většinou děláme tak, že bydlíme třeba pět dní někde u moře, vrátíme auto a pak se přesuneme na 2 dny do města. V Malaze samotné jsme auto neměli, ale ani tam nevím jak ta MHD pořádně funguje, my to dost obcházíme pěšky. Osobně bych jen do Malagy na týden nejela, zas taková pecka mi to nepřišla (ale do Cordoby jede rychlovlak).
Itálie mi bez auta přišla v pohodě (2x), to Španělsko jak kde.
Třeba Madrid, Barcelona je bez auta ok, s těmi rychlovlaky i s výlety kolem. Na druhou stranu v pěti lidech ta cena bude taková, že zlaté auto.
continuity jasně, ale u nás je to komplikované se sedačkami, když jsou ty děti tři a malé. Na camino navíc smí až od 8 let. V Kodani jsme týden byli, ale jezdili jsme do okolí vlakem. Ono teda v jejich věku to chce dělit dvěma, takže jestli je něco pro dospělého na tři dny, pro nás to bude šest ![]()
Ještě k Seville...super vlakové spojení do Huelvy, Cordoby a Cadizu. Vsechna města stoji za to. Riskli jsme týden bez auta kvůli parkování a úplně bez problémů.
Sweet Potato to je teda neco! A jsou roztomile opicky! Aspon na fotkach. Co gorily, taky budou?
Doufám.
Dnes ještě šimpové a opice (guerézy!
)
Dost náročná "procházka" cestou necestou džunglí, teplo a velké vlhko. V rouškách. Ale stálo to zato!

Sweet Potato neskutecny![]()
a ty rousky proc?
Sweet Potato nádhera! Uganda?
a ty rousky proc?
Mělo by se k primátům dostat co nejméně lidských virů.
continuity stes Já právě přemýšlím, usadit se někde ve vnitrozemí a paprskovitě vyjíždět autem nebo přejíždět a vlakem. Akorát jsme čtyři, možná to auto vyjde líp nebo relativně šul nul.
A my máme klasický problém, máme jet za mésíc a nebíme kam. Krom Španělska je ještě v merku Maroko, Sicílii, ale klidně můžeme autem do Itálie nebo Řecka. Kruci.
Archivářka ahaa![]()
Kulatá duha, to jsem ještě neviděla.

A takovou ulici taky ne ![]()

brrr my jsme ve ctvrtek prileteli do Malagy, pujcili auto a nas itinerar je prvni noc u more, druhy den vyslap v horach a prejezd do Cordoby. V Cordobe dve noci a prejezd do Sevilly, kde opet dve noci a pak asi Cadiz. Ve dnech prejezdu vzdy nejaky vylet. Ubytovani bookujeme prubezne, abychom mohli menit plany. Ve vnitrozemi je porad pres 30 stupnu, na pobrezi bylo 25.
viktorka_od splavu Genom lidí a lidoopů je tak podobný, že hrozí přenos infekce. A taková chřipka by pro ně mohla být fatální.
Archivářka Ano. NP Kibale.
Ginger Hm, ... A co lidi, plno? Duvala jsem se na lístky, na Alhambru se mi nechtělo sedět u kompu a čekat půl hodiny nez se distanu k termínům a a to Camino del Rey uz bylo jen s průvodcem
Sweet Potato Afrika je parádní
brrr camino bylo na jaře podle mě jenom s průvodcem. Ale doporučuji, nás provázela nějaká paní z lezecké komunity a byla skvělá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY