Gatita my jsme na Lebě byli loni na výletě. Není to ostrov, jen část pobřeží. Atrakce úplně nevím, my tam byli na písečné duně
Z Čech je to teda zase o kus dál. Ale ty atrakce pro děti u Baltu jsou, podle mě právě kvůli nestabilnímu počasí. Ale oni to asi mají rádi, na té polské straně Krkonoš je snad i Dinopark a další věci. A ty hotely si lidi hodně chválí.
Cestování
Karja no my jedem příští týden do Rakouska, tak už začínám hledat program na mokrou variantu:-/
Gatita snad to nakonec nebude tak zlé! My letos taky chytli nejchladnější týden prázdnin, ale nakonec to bylo úplně v pohodě, pršelo jen jeden den. Ale vezla jsem čepice, rukavice, termoprádlo.... a po cestě jsme se ještě stavovali v dekáči pro lepší bundy pro děti i muže ![]()
Evaeva chlad nevadí, ale kdyby pršelo 24/7, byla by to bída...
Jedeme do Wagrainu, kousek pod Salzburgem. Nemáte někdo prosím tipy na tipy, co tam, když prší? Jeli bychom do toho Salzburgu + nějaká ledová jeskyně v okolí, ale dál už nevím.
Gatita v Salzburg nebo někde u něj je nějaké to vědecké muzeum. Ale nebyli jsme.
Nepřetržitý déšť je blbý, ale to věřím, že nebude celý týden.
Gatita v Salzburgu je technické muzeum, prakticky taková IQ landia. Určitě tam, jazyková bariéra ani nevadí, i tak je tam plno věcí. Já tam byla s dětma když jim bylo cca 10 a 12 a už se tam pohybovaly úplně samé.
Gatita My jsme byli v Therme Amadé a hrozně se mi tam líbilo, je to tak na pul dne, ale klidně bych tam jela vícekrát pul den. Nevím tedy kolik tam bude v dešti lidí, ale v pěkném počasí tam nebyl NIKDO, tak se to snad rozplyne. Dala bych si xkrát prostě nějaký krytý bazén, ve Schladmingu je taky, ale tam bylo narváno vevnitř co jsme byli my vždy.
Ale taky myslim, že ta předpověď se ještě vybere, přijde mi, že co se týče deště se vždy hlásí ta nejvíc nejhorší varianta. My jsme jeli ten nejteplejší týden, bylo to takové no neustálý program výletu bylo hledat stín nebo vodu:D..ale dalo se to, naštěstí jsme měli ubytování vysoko, takže nám prostě přišlo teplo jen na nějaký aktivní výlet jinak vše v pohodě, ale co jsme potkali Čechy, co bydleli v udolí ve městě, tak ti nám říkali, že se už x nocí nevyspali, to mě upřímně při hledání ubytování vůbec nenapadlo, to jsme měli velké štěstí.
Gingerjaké tam bylo počasí?
My jsme přemýšleli vrátit se tam někdy spíš na jaře, ale vůbec nevím do kdy a do jaké výšky tam tak může být sníh.
bylo to na kratasy a tricko. Na trek pod Teide jsme meli tenke dlouhe kalhoty a bylo to moc. Na fotkach vidim, ze bylo prevazne jasno. Snih jsme nepotkali, ale podle me nebyl ani na vrcholu Teide
continuity No já bych jela s holkama sama, tak na to se moc necítím na leteckou dovolenou a hlavně když jsem takhle párkrát na konci srpna byla u moře, ještě mi tam bylo poměrně dost vedro:D, takže o to víc by se tam hodila další osoba, abych měla prostor i na svou termoregulaci:D
moje mama s babičkou letí příští týden na Rhodos. ![]()
![]()
Tabea No s nima, věřím, bych zvládla i to vedro:D
Ještě nějaké ty Indonéské střípky....:-) Ziltra návrat do reality všedních dní.

Karja ja bych dala ty polské Krkonoše. Pocasi nepocasi, mam v Polsku rada ty jejich hotely s velmi dobrými snídaněmi a bazeny/wellnesy za rozumný ceny.

Garfie co to je to modré?
Evaeva To je zvláštní přírodní úkaz, modrý plamen, kdy se v noci vznítí siřičitany, které unikají z kráteru. Jsou viditelné jen v noci (a ne pokaždé), musíš kvůli nim sestoupit do kráteru a objevují se jen na dvou místech planety, kromě Jávy ještě na Islandu, ale tam se k nim z bezpečnostních důvodů nesmí (nebo respektive nemůže tam veřejnost). Mám pocit že výjimečně se objevují i někde v Etiopii, ale na to jsem narazila jen jednou kdysi dávno a teď se o tom průvodce nezmiňoval.
Garfie no teda ten kráter ![]()
Garfie přišlo mi to jako nějaká láva. Tak jsem byla blízko. To musel být zážitek!
Garfie Paráda

Mulen jsem pochopila z toho, co ke mně sem tam doputuje, že už jste pluli jednou na plachty. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY