continuity ano jen jednou a to jeste ne na vsechny co se obvykle vytahuji.
Ted se schvavame pred bourkou a jednu už mame za sebou.
Ne vzdycky to vyjde bohuzel![]()
continuity ano jen jednou a to jeste ne na vsechny co se obvykle vytahuji.
Ted se schvavame pred bourkou a jednu už mame za sebou.
Ne vzdycky to vyjde bohuzel![]()
Mulenjá si myslím, že si to užili i tak. ![]()
Evaeva Bylo to úžasné, ale dost náročné, hlavně ten sestup do kráteru. Docela jsem ráda, že jsme to šli za tmy a nebylo nic vidět!
Byli jsme tam jako první a po cestě zpátky jsme potkali holky, co to scházely po zadku, nebo turisty, co normálně regulérně plakali strachy. Někdo nám říkal, že vláda uvažuje, že ten přístup uzavře a ani bych se nedivila, je to dost nebezpečné.
Garfie Fotky krásný a ten kráter, to musel být zážitek :-).

Mávám Janulik03 přes kopec! Chtěla jsem to dát do radostného vlákna, ale sem se to hodí víc. Poprvé jsem v bílých Karpatech, sešli jsme se tu v celém počtu tři rodiny (v to jsem ani nedoufala, už několik setkání jsme museli zrušit kvůli nemocím) a moc jsem si to užila. Teď už se těším domů, ale chci se sem ještě někdy podívat, miluju hory a tyhle jsou naprosto úžasné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.