stes přítelkyně se mi líbila jen knižně, tohle zase přesně naopak. Pro mě jako bonus skvělé exteriéry i interiéry, volba herců a řízná italština... tohle jsem si tentokrát bohužel do představ při čtení vtlacit neuměla
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
letolet ano, italština, stará Itálie, mnohdy zaostalejší než v tý době u nás, exteriéry..všechno bylo super, jen to prostě vázlo. Na to cos doporučila se ale těším.
letolet Já knížku teďka teprv dočítám, ale už jsem taky v recenzích zaznamenala, že tentokrát se seriál fakt vydařil a v lecčem předlohu i vylepšil. Mně se teda líbí i kniha, ale já jsem neobjektivní skalní fanoušek Ferrante, ta může napsat cokoli a já budu nadšená, nákupní seznam klidně
Karoleena můj největší problém s knížkou byl ten, že jak jsem to četla hned po přítelkyních, tak jsem se nedokázala přepnout v čase a pak jsem se stale zbytečně nad něčím pozastavovala :)
Delhi Crime jsem si všimla, ale jak říkáš... přečetla jsem si obsah a usoudila, že takovej masakr nemám zapotřebí. The Serpent mi unikl, ale rovněž nelituju. Krimiseriály mám ráda, ale vocaď pocaď ![]()
Já kus viděla, ale nadšením jsem neskákala. Gillian je fajn, ale já mám radši vrahy skrytý, ne že jsou od začátku vidět...
barbucha Ty jsi náročná :-). Já většinou požaduju zápletku, ale nic složitýho, jsem denně vyšťavená z rachoty plus rodinný věci, že jen sedím, piju víno a prostě koukám.
Mám ráda Cobena a skoro všechny knihy jsou seriálově zpracovaný. Jde to.
A ještě jsem si vzpomněla na Defending Jacob, seriál, na CSFD 82%
barbucha tak dej pak vědět, co sis vybrala. Já taky na Netfl. tápu, a tak z 10 rozkoukaných dokončím tak jednu věc.
Na konci března startuje na Netflixu série Wellmania, parodie s Celeste Barber.
Mulen dnes jdeme na Antmana... neočekávám od toho radši vůbec nic! :-D
Včera jsem na Netflixu začala sledovat Manifest a zatim dobrý a zajímavý.
Možná tip pro barbucha
Fakirka mě to pak ve výsledku dost zklamalo, viděla jsem 3 řady, na 4. se mi zatím nechce :-D
Raduza přesně, Dark (nebo třeba taky Lost) taky začal fakt zajímavě, dost mě to bavilo, ale pak se v tom začali motat a já taky a asi jsem to vůbec nepochopila :-)
Jinak by mě fakt zajímalo, jaký rozuzlení bude mít Manifest
Magráta Dark jsem videla prvni radu a asi jsem to nepochopila. Atmosfera skvela, ale tezce jsem to nestihala. Lost jsem dokoukala kdysi do konce a ten posledni dil bylo asi nejvetsi serialove zklamani ever. Ted jsme s muzem radi, kdyz zvladneme maximalne osmidilny serial
Tak koukame na Dahmera, tam aspon zapletku chapu ![]()
Jos prostě začátek je konec a konec je začátek, to bylo řečeno ve 3. řadě několikrát a i tak jsem byla pořád zmatená!! :-)
Dahmera jsem viděla jen 1. díl, bylo pro mě celkem těžký to sledovat, takže dál nesleduju
A začala jsem koukat na Faudu
Magráta U Dark je dobrý si to od druhé řady začít kreslit ![]()
Fauda je top, to prostě žeru. Drsný, ale vynikající.
Jos tak první řada k pochopení ani nebyla, ale to je predstava dnešní televizní tvorby, že vše musí být vysvětleno do posledního detailu a podle možnosti po lopatě. U scifi to logicky vysvetlit nejde už z principu, takže z toho pak nutně vznikne kočkopes.
Magráta Myšlenka byla, že se ten příběh opakuje pořád dokola - ty, co už vědí, porodí děti, které ještě neví a ty na to postupně na přicházejí. Akorát tam byly nějaké logické nesrovnalosti, které si už nepamatuji, takže to vlastne nešlo pochopit, pokud člověk u toho přemýšlel.
Magráta No muz taky trochu prskal, ale mne to nejak vubec nevadi. Ja u kriminalek relaxuju. Fauda by pro me byla asi psychicky narocnejsi, protoze tenhle konflikt nema reseni a neni cernobily. A uz to ma koukam taky nekolik rad, to ted vubec nezvladam..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články