Filmy, které stojí za zhlédnutí...

09. srpna 2014 15:08
Offline letolet
746 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:35

stes přítelkyně se mi líbila jen knižně, tohle zase přesně naopak. Pro mě jako bonus skvělé exteriéry i interiéry, volba herců a řízná italština... tohle jsem si tentokrát bohužel do představ při čtení vtlacit neuměla 

Offline stes
9239 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:40

letolet ano, italština, stará Itálie, mnohdy zaostalejší než v tý době u nás, exteriéry..všechno bylo super, jen to prostě vázlo. Na to cos doporučila se ale těším. 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. února 2023 11:46

letolet Já knížku teďka teprv dočítám, ale už jsem taky v recenzích zaznamenala, že tentokrát se seriál fakt vydařil a v lecčem předlohu i vylepšil. Mně se teda líbí i kniha, ale já jsem neobjektivní skalní fanoušek Ferrante, ta může napsat cokoli a já budu nadšená, nákupní seznam klidně

Offline letolet
746 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:06

Karoleena můj největší problém s knížkou byl ten, že jak jsem to četla hned po přítelkyních, tak jsem se nedokázala přepnout v čase a pak jsem se stale zbytečně nad něčím pozastavovala :) 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:36

Karoleena 

Delhi Crime jsem si všimla, ale jak říkáš... přečetla jsem si obsah a usoudila, že takovej masakr nemám zapotřebí. The Serpent mi unikl, ale rovněž nelituju. Krimiseriály mám ráda, ale vocaď pocaď

Lenka22 

Já kus viděla, ale nadšením jsem neskákala. Gillian je fajn, ale já mám radši vrahy skrytý, ne že jsou od začátku vidět...

Offline stes
9239 příspěvků moje polička 15. února 2023 12:49

barbucha Ty jsi náročná :-). Já většinou požaduju zápletku, ale nic složitýho, jsem denně vyšťavená z rachoty plus rodinný věci, že jen sedím, piju víno a prostě koukám.

Mám ráda Cobena a skoro všechny knihy jsou seriálově zpracovaný. Jde to. 

A ještě jsem si vzpomněla na Defending Jacob, seriál, na CSFD 82%

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 15. února 2023 13:21

barbucha tak dej pak vědět, co sis vybrala. Já taky na Netfl. tápu, a tak z 10 rozkoukaných dokončím tak jednu věc. 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 15. února 2023 14:37

stes jo, Defending Jacob se mi taky líbil 

barbucha a ehm, Stranger Things ne? :-)

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 15. února 2023 14:41

barbucha 

Na konci března startuje na Netflixu série Wellmania, parodie s Celeste Barber.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 10:08

Mulen dnes jdeme na Antmana... neočekávám od toho radši vůbec nic! :-D

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:08

Včera jsem na Netflixu začala sledovat Manifest a zatim dobrý a zajímavý. 

Možná tip pro barbucha 

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:32

Fakirka mě to pak ve výsledku dost zklamalo, viděla jsem 3 řady, na 4. se mi zatím nechce :-D

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. února 2023 12:37

Fakirka Magráta 

já viděla i tu poslední řadu a nic nepřinesla. Je to pořád dokola. To je přesně ten typ seriálu, který začně zajímavě a pak se to točí furt na místě. Kdyby ho o půlku zkrátili a dali tomu nějaké zajímavé rozuzlení, bylo by to super.

Stejně na mě pusobil třeba Dark.

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:40

Raduza přesně, Dark (nebo třeba taky Lost) taky začal fakt zajímavě, dost mě to bavilo, ale pak se v tom začali motat a já taky a asi jsem to vůbec nepochopila :-)

Jinak by mě fakt zajímalo, jaký rozuzlení bude mít Manifest

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 17. února 2023 12:48

Raduza Magráta dárky byl výbornej na začátku, ale pak se do toho příšerně zamotali, třetí série už byla jen WTF. Přitom takový potenciál to mělo!

Já jsem vždy dost naštvaná, když takto promarní šanci. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. února 2023 12:52

Magráta Dark jsem videla prvni radu a asi jsem to nepochopila. Atmosfera skvela, ale tezce jsem to nestihala. Lost jsem dokoukala kdysi do konce a ten posledni dil bylo asi nejvetsi serialove zklamani ever. Ted jsme s muzem radi, kdyz zvladneme maximalne osmidilny serial  Tak koukame na Dahmera, tam aspon zapletku chapu

Offline Magráta
8129 příspěvků moje polička 17. února 2023 13:00

Jos prostě začátek je konec a konec je začátek, to bylo řečeno ve 3. řadě několikrát a i tak jsem byla pořád zmatená!! :-)

Dahmera jsem viděla jen 1. díl, bylo pro mě celkem těžký to sledovat, takže dál nesleduju 

A začala jsem koukat na Faudu 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 17. února 2023 13:05

Magráta U Dark je dobrý si  to od druhé řady začít kreslit

Fauda je top, to prostě žeru. Drsný, ale vynikající.

Offline continuity
43034 příspěvků moje polička 17. února 2023 13:08

Jos tak první řada k pochopení ani nebyla, ale to je predstava dnešní televizní tvorby, že vše musí být vysvětleno do posledního detailu a podle možnosti po lopatě. U scifi to logicky vysvetlit nejde už z principu, takže z toho pak nutně vznikne kočkopes. 

Magráta Myšlenka byla, že se ten příběh opakuje pořád dokola - ty, co už vědí, porodí děti, které ještě neví a ty na to postupně na přicházejí. Akorát tam byly nějaké logické nesrovnalosti, které si už nepamatuji, takže to vlastne nešlo pochopit, pokud člověk u toho přemýšlel. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 17. února 2023 13:11

Magráta No muz taky trochu prskal, ale mne to nejak vubec nevadi. Ja u kriminalek relaxuju.  Fauda by pro me byla asi psychicky narocnejsi, protoze tenhle konflikt nema reseni a neni cernobily. A uz to ma koukam taky nekolik rad, to ted vubec nezvladam..