coralline ano, to taky
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
coralline Malo to asi 6 častí, každá časť bola teda dosť akčná, stále sa čosi dialo, mne sa to veru páčilo.....no ono psychopati sú asi v každej kriminálke, skús, je to dobré![]()
Daridari Jenže tam už nezůstal normální nikdo ![]()
coralline To je asi pravda.....ale mňa psychopati bavia
teda iba vo filmoch.
A ešte celkom dobrý seriál, dnes ho práve dokončím, je Jedna noc......skvele je to urobené, tiež stojí za pozretie.
Už jste viděly Korzet? Já jo!
Aranel porad se chystam! A dobry?
711990 'Za mě dobrý. Skvělá Vicki Krieps, nádherný exteriéry, kostýmy... a tak jako dobře pojatý to sdělení. I když některý habsburkoložky kolem mě se zlobí, že to neodpovídá skutečnosti.
Upoutávka na České lvy. ![]()
https://twitter.com/vildafranek/status/1632278466140798976?s=46&t=QGe9x3nIKXn2FTHZkuzNOg
Sweet Potato Teď jsem to viděla, super. Akorát nevím, jestli jsem poznala všechno.
Je to skvélé! :)
brrr Já určitě ne, ale baví mne to luštit.
Sweet Potato Mě zmátlo, že nejdou ty filmy chronologicky. A taky ještě nemám všechny.
Koukalimjsme s mužem na mimořádnou situaci. Jako žádné hluboké dílo, ale rehtali jsme se s mužem tak, že nám děti přišly 3x říct ať už nepijem. ![]()
continuity Rozumím!! Taky jsem se nasmála (je to teda Mimořádná událost). Chce to ale bejt fanouškem tohohle cringe humoru. Což já jsem ![]()
continuity Já to tu strašně vychvalovala po premiéře, sle nikdo mé nadšení moc nesdílel. Mně to přijde lepší než ti Vlarníci.
continuity my se taky bavili, ale ten konec s tím skákacím hradem, to už mi přišlo blbý.
MU - hláška: pracovali jsme nonstop, někdy i dýl, u nás už zdomácněla
Nám se to taky líbilo, ale přišlo mi to až moc dlouhé. Vlastníky mám radši, ale tohle byla čistá komedie, narozdíl od nich.
Evaeva na Vlastníky, hlavně Melíškovou, můžu koukat pořád
stes ano![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články