continuity děkuji, už jsem stáhla. O filmu jsem nemela tuseni. snad budu mit brzy cas podivat se.
Filmy, které stojí za zhlédnutí...
Annegret dej pak vědět, jak se ti to líbilo.
Teď jsem v televizi náhodně narazila na Doktora Spánka zrovna v momentě, kdy vraždí toho kluka Bradleyho. Už jsem ten film viděla asi dvakrát, ale dneska mi ta scéna udělala vysloveně zle, asi tím, jak už je Rostík větší, už je z něho kluk... Za chvíli mi nezůstane moc filmů, na které bych se mohla dívat, aniž bych brečela.
Annegret já mám tedy seriál radši, ale je fakt, že ten film spoustu věcí vysvětluje
tak ať se ti to líbí, v rámci možností :-)
continuity Annegret Podle mě se zhlednutim nejdřív filmu člověk připraví o kus tajemna a napětí, pokud už teda nemá načteno. Já bych to nedoporučovala.
notna já jsem určitě viděla první film a nestalo se nic. V seriálu jsou některé věci jen naznačené, to je pravda, ale pak je dobré mít to s kým probrat.
Přiznám se, že Twin Peaks jsem neviděla celý a ani film jsem myslím nedokoukala, vůbec mě to nevtáhlo. Když to bylo nové, rodiče mi nedovolili se dívat, a když jsem to chtěla projet nedávno, resp. před tou novou řadou, kterou jsem myslela, že pak budu sledovat taky, připadalo mi to už hrozně... starý. Ale celkově nejsem Lynchův fanoušek.
Tak ted nevim, co delat
ale asi se zaridim podle Continuity. Kdyz me fim nechytne, na serial rezignuju. Kdyz uz to mam stazeny, ze jo.... ale diky vsem. Musim dohnat zakladni vzdelani. Je ale fakt ze v posledni dobe pozoruju, ze nektery veci rychle zastaravaji ![]()
Pinot Noir Na TP seriál jsem jako náctiletá náhodou narazila na ČT2 někdy v nočních hodinách. Naprosto mě to uchvátilo. Tehdy ještě nebyl net, nevěděla jsem vůbec nic. Jen to, co se psalo v televizním programu. Dnes by mi to přišlo asi strašně zdlouhavý. Chtěla jsem si to pustit někdy znovu, myslím si, že jsem to tehdy nechytla od prvního dílu. Ale myslím, že bych byla zklamaná.
notna já jsem to zažila stejně, na ČT2 a úplně mě to pohltilo... před pár lety jsem byla doma marod a tak jsem to znovu zkoukla celé a nezklamalo mě to (ale přiznám se, že ta nová řada z roku 2017 už mě tak nezaujala)
notna Ja to videla asi pred 15 lety a uchvatilo me to. A priznavam, ze v kinematografii jsem spis staromilec. Ted tu nekdo doporucoval Therese Raquine a moc mu dekuju, budu koukat na etapy, kdyz dite spi, ale je to skvele. Ty noirove filmy jsou ![]()
barbucha idem dost neskoro ale mam netflixovy tip na 2 spanielske serialy: money heist (papirovy dum) a sky rojo
Viděli jste někdo Drž se blízko?
Zkoukla jsem to teď a po pomalejším rozjezdu se mi to dost líbilo.
Zvláště konec byl zajímavý.
Podle Harlana Cobena.
Dadoo já, viděla jsem podle HC všechno. Někdy je to trochu guláš a nelogické, ale taky jsem všechno četla a líbí se mi to.
Oni tam teď mají spoustu španělský produkce, nevím jestli to všechno stojí za to... ale na tvoje tipy aspoň nakouknu, dík.
barbucha nej šp film v krimi žanru je jednoznacne Contratiempo. Nikdo nebude litovat. Čestně.
Mne sa dosť páčil seriál Přítelkyně smrti / totenfrau /, rozhodne stojí za pozretie
stes Od stejnýho režiséra je skvělý i Tělo/El Cuerpo (kdyby někoho vyděsil popis, tak mrtvoly zůstávají mrtvý, žádný zombíci tam neběhají).
Daridari Znám knihu, nevěděla jsem, že je i seriál. První díl se mi líbil (podle toho je asi seriál?), ale druhej byl úplně ujetej, jeden psychopat vedle druhýho a děj neuvěřitelnej ani s očima přimhouřenýma až na škvírečky. Koukám, že už je třetí, ale vůbec se mi to nechce číst.
barbucha nej šp film v krimi žanru je jednoznacne Contratiempo. Nikdo nebude litovat. Čestně.
Hodnocení to má dobrý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články