Janulik03 No to mě vůbec nenapadlo dávat to do květinových nebo keřových záhonku, my máme zeminu dobrou, nebo jakože každej to říkal, když jsme dělali ty výkopy a terenní práce a chtěl ji:D (nedali jsme). Ale asi to nebude dost
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 hortenzii množím tak, že spodní větev skloním k zemi, kousek větve co je nejblíž zemi lehce zahrábnu, přihrnu hlínou a zatížím kamenem - nevím, jestli to v tom článku taky nezmiňují...
RoSaáno, len ja ich potrebujem asi 10 to nemám kam , mám ich medzi ostatnými kvetmi.
Ale nápad je to tiež dobrý
Karja no my máme kompostu veľa, tak aspoň trocha tú našu ilovitu zem vylepsim
Janulik03proč jsi se rozhodla dát místo zeleného plotu ty trvalkove záhony? Jen mě zajímá...
Lenka22buxusu musím do nekonečna striekať proti vijacke, ktorá ich poziera a už je to na mňa moc. Stále len kontrolovať či už a aj tak ešte niekedy to tie mrchy stihnú.
A je to len schodov pri dome, nie plot, ktorý by niečo oddeľovali.

Janulik03 To je dobrá volba, to bude skutečně i hezčí;-)
Janulik03 aha, tak to jo. Myslela jsem, že to odděluje od ulice. Ten záhon bude bezvadnej.
RoSa jeeej, mali sme to, ale neprežilo moju opateru ![]()
Mamina to mala krásne, ale u mňa to nevydržalo.
U nikoho som to nevidela inak
Lukasko nutne potrebuje krik, ktorý bude zastrihavat do jemu žiadaného tvaru. Tak v pondelok si kúpil nejakú tuju, zasadil a dnes ju už obstrihal ![]()
letfenixa provedl povýsadbový řez ![]()
Myrtila to rozhodne!
Takže, zbohom buxusu

Janulik03 Hezký ![]()
Janulik03 úplně tam místo toho nudného křoví vidím záplavu růží (nemám ráda buxus)
andulka01 ruže moc nechcem, chodí sa tadiaľ, ale už mám plán
Janulik03 To je TA Mésíčnice? Parádní. Takže kvetla fialově.
Kan aaano, boli biele aj fialové. Nádherné mám z nej radosť. Ďakujem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje