Pinot Noir nektarinky? Mňa vôbec nenapadlo, že by sa im mohlo dariť. Tak to je paráda.
Vozíček ti krásne kvitne, mne tie truhliky moc nejdú, tento rok som ani nevydarila. A to bude asi aj tou chválou, čo im dávaš ![]()
Pinot Noir nektarinky? Mňa vôbec nenapadlo, že by sa im mohlo dariť. Tak to je paráda.
Vozíček ti krásne kvitne, mne tie truhliky moc nejdú, tento rok som ani nevydarila. A to bude asi aj tou chválou, čo im dávaš ![]()
Kan jo, třicetiletý kompost dělá divy
A teda hlavně spousta práce, kterou na tom zejména přítel odvádí. Bez něho bych zvládla maximálně ty květinový záhony. Máme to báječně rozdělený - já plánuju a kupuju kytky a semínka, on reje, kope, sází, vyštipuje, zalejvá... To ještě založil další dva velké zeleninové záhony, tam máme mrkev, červenou řepu, další a další rajčata, mangoldy a jahody a všechno to bují o 106. Letos jakoby ta zahrada konečně pochopila, co po ní jako chceme :-)
andulka01 Jo, mně to přijde hrozně náročný, když tam nebydlíte. Mně nejvíc vyhovuje, každej den něco trochu udělat, takovýto "jdu okolo":D:D. Já teda doufám, že se z chyb učíme a příští rok to bude zase lepší, potřebujeme spíš vychytat tu skladbu a kolik čeho, co má smysl, nemá;)
Karja jo, je to mazec, ale krásnej. My tímpádem moc nejezdíme na výlety a tak, ale strašně nás ta společná práce baví.
Jak to máte se slimákama? Cuketa..

Jiřina..

A rajčata jsou letos rovnou hnědý včetně listů.
bublifuk My teda nemáme nic ozranyho, kromě nějakých zapomenutých mrkví, co měly být dávno venku,ale tam to sambo sbira třeba obden...Ale slimáků máme požehnaně, normálně v trávníku jen tak si lezou, fakt vsude, i třeba před domem, kde jakoby nic není xdesitek metrů, nechutny nejvíc.
bublifuk no nene! To je mi líto.
Já teda už od jara kuličkuju, teď jsem jich pár sebrala v záhonech, zase jim ráno nasypu. Jinak by přežily maximálně tak růže.
bublifuk slimáků máme spousty, je potřeba je likvidovat denně.
Tak to máme smůlu. Pravidelné hubení není možné. Ráno se v podstaté nedá projít přes zahradu aniž by člověk na nějakého nešlápl. Jediná cuketa to dala a tam zas ožírají květy.
Tady to s jiřinama umí líp ![]()

bublifuk ty máš tie záhony také úhľadne, krásne, idem asi vytrhat burinu. Sa tým slimákov nedivím, že tam lezú
Janulik03 no když přijedu jednou za měsíc, tak to leda okopu a zasadím slimákům něco novýho :) vidím to do budoucna na mečíky, mátu, levanduli a tymián.
Ty poslední jiřiny jsou profi záhon. Ty mají placenou údržbu.
všechno to bují o 106. Letos jakoby ta zahrada konečně pochopila, co po ní jako chceme :-)
Kdepak, to je tím počasím! Mně to takhle bujelo na chalupě v Orlickejch horách, kde bejvalo vždycky nejvíc srážek z republiky... a vem si jak se všecko zelená a kvete jak divý třeba v takovým Irsku!
Krásný to máte ![]()
bublifuk jednou za měsíc to nemá smysl no. U nás je muž likviduje snad fakt obden, mně se to vždycky eklovalo, letos je jich tolik, že i já teda jsem začala.
Ale omylem přišel na takový lákadlo, on maxi pro kapry kukuřici a nějak dlouho nešel až mu skvasila a ony po tom jsou jak slepice po flusu, nejen že se v tom utopily, ale i se potvory stahovali na tu část zahrady, takže kolem toho šly taky snadněji zlikvidovat, otázka je, jestli se nenastěhovali kvůli tomu i ti z okolních zahrad:D:D. Ovšem byl to takovej heges, že to dneska zakopal, páč to snad nejde ani nikam vyhodit. a odmítám to opakovat, už jednou jsem tu zkvašenou kukuřici likvidovala a i to stálo za to, natož teď s tímhle slimacim humusem...kdoví co z toho v té zakopané zemi vzejde.
Tak sme začali vysadzovať nový záhon po vykopanom buxuse. Som celkom milo prekvapená, koľko sa mi podarilo z vlastných zdrojov. A nadovazok večer sa strhla búrka, tak máme aj dokonale zaliate.
A tak ma to potešilo, že teraz pôjdem dokúpiť zvyšok, nech to nejako dokončím. ![]()
Janulik03 tesime se na vysledek a hlavne pak za rok!
Tak dúfam že nesklamem, hlavne seba teda moora
Janulik03 Taky se těším!
Jiřiny

Melounkovi držíme palce, zatím nemá ani deset cenťáků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.