Janulik03Oko, děkuji, no na první pohled mě teda zaujala ta skladba osazení, jak to má různý mix těch výšek, to bude pěkne jak to ještě poporoste;-). U pole bydlí ségra, no má to svoje nevýhody i svoje výhody (káva se srnkama za plotem, výhled).
Kytičky aneb zelené prsty...
Karja no hlavne je to skôr parková výsadba, všetko nenáročné na údržbu, automatická závlaha, kosačka a je to ešte všetko malé. Ale futbalista má kde trénovať a chýba im záhradný domček, lebo to čo plánovali a priviezli nakoniec urobili ako chlapsku zasivaren, gauč, telka, chladnička, mladý už s kamarátmi nebehajú po dome (dcéra sa smeje, že najväčší bonus je že nemusí počúvať tie blbé kecy ![]()
Zeleninu majú vo vyvysenych záhonoch. Ale naj sú výhľady ![]()
Zbourala jsem volieru a postavila jsem molo :)

moora ooooooooo ![]()
moora nádherné![]()
Som hrdá na môj záhon, ktorý som tento rok dokončila, špina za nechtami, boľavé kríže, kolená. Hlavne je hotový a robí mi radosť. Kúsok od neho mám lehátko, je na čo pozerať. A už len relax.
barbucha nebudou, musim ten cirkus trochu utlumit, nejak me to zmaha :)
milacka o spine za nehty mi povidej, cely leto nosim ruce v kapse, nesnasim pracovat v rukavicich a vubec se to neda pak vydrbat... kdybyste mel nekdy tip, jak tu spinu z rukou dostat, budu vdecna :)
moora přepírat v umyvadle cokoliv.
Tak Betty jo, to jsem zapomnela, ze bych se rada vyhla dalsi cinnost, jako je myti oken, rucni prani a tak :) jako machat ruce v saponatu pomaha, ale abych po kazdy zasazeny kytce sla hodinu surovat, to teda zas ne
Máme na zahradě už asi 7 let kdouli, při prodeji ji v zahradnictví zastipli rustovej vrchol a ten strom vubec neroste. Docela odnozuje, nejdriv jswm to strihala, ted jsem to nechala nejakou dobu bejt, ze poroste aspon to...ale vubec neplodí, za tech 7 let na nem předloni vyrostly celkem 3 kdoule.
ma cenu ho dál udržovat nebo vykopat a koupit novej?
moora Někde jsem viděla tip před prací na zahradě přejet nehty po rozměklém mýdle. Prostě tu škvíru za nehty naplnit čistým, aby se tam špína ani nedostala. Nezkoušela jsem, ale fungovat by mohlo aspoň částečně.
Potrefenáhusa netrap se a pořiď novou. Plus je, že teď, jak jsou kdoule populární, je kvanta odrůd na výběr.
Potrefenáhusa já bych se jí taky zbavila, nic z toho nebude.
andulka01 Pinot Noir dík, byla ze Spomysle, my uz si tam na to od ty doby dáváme pozor a nechcem ustřihnout nic
zkusíme ji přesadit někam ven podél cesty
moora no ale teda ![]()
Nemůžeš si vzít aspoň chirurgický rukavice, ty tenký? Zahradnický jsem dávno zavrhla, ty mi vadily... ale o těch chirurgickejch ani nevím že je mám na sobě. Když mám čerstvou manikuru tak bez nich nedám ani ránu (a vlastně ani jindy, hlína hrozně vysušuje!) byť bych přesazovala jedinou kytku...
Aj mne vadia rukavice a vždy ich aj prederiem na ukazovákoch, škoda peňazí, v chirurgických sa potím. Mám kefku a stále prsty a hlavne za nechtoch kefujem
Ale onedlho budú ručičky ako nové, nebrabem sa v zemi celoročne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje