Muslik dělám tenhle "zastudena"
https://www.toprecepty.cz/tipy-triky/jak-udelat-sirup-z-aronie-zastudena/
Nedělám závratné množství a mám ho v lednici, tak ten alkohol nedávám.
Muslik dělám tenhle "zastudena"
https://www.toprecepty.cz/tipy-triky/jak-udelat-sirup-z-aronie-zastudena/
Nedělám závratné množství a mám ho v lednici, tak ten alkohol nedávám.
Pinot Noir Už máš teda nakoupeno, ale ještě jsem objevila volnokvětku ruznolistou, stálezelná a líbí se mi, že kvete na podzim silně aromatickými květy. Asi to v parcích bývá, ale nevšimla jsem si toho, zkusim to objednat.
Karja to jsem neznala! Dík. Ale vypadá to na nižší keř.
Pinot Noir Je toho asi více druhů, plus i ruzná zbarvení. Já jsem na dvou eshopech se dočetla, že to může mít 2-3m a vybrala jsem takový, co má takovou celistvou zelenou barvu, není to žíhané.
Hele ona nám tady moora napíše, že to zná, je to vlastně k ničemu/moc řídké/nebo to vymrzá a budeme mít po dilematu...:D
Muslik Udělěj víno, to dělá tchán a je teda famózní!
moora Co jasmín nahokvětý, máš viď? Moje idea je, že ho dám k plotu, kde se mi špatně dosekává tráva a tam si bude žit svým životem a občas ho přejedu sekačkou, když bude moc vlezlej ven. Že by mi dělal takovej pruh podél části plotu... Tak co myslíš, funguje to takhle? nebo to všude poleze a pak mě to sežere?
Karja to si nesázej, dělá to nevzhledné dlouhé šlahouny, které zakořenují, kdekoliv se dotknou země. Sousedi to mají u plotu, leze to k nám a kromě těch kvítků chvíli v zimě to není nic moc hezkého.
Pinot Noir Tak děkuju, to si nedám, i to máme u plotu se sousedy a to by je zbytečně dráždilo a mně teda taky:D:D:D. Ona je to asi taková ta pudopokryvka vhodná někam k obchodákum na mez co?
Karja přesně, na mez ve velkém veřejném prostoru, kam nikdo neleze.
andulka01 ja z mispuli udělám takove pyré, prostě vydlabu a pasiruji (je to proste blba piplacka, ale tím, ze je to zpravidla až v prosinci po mrazikach, tak uz jsem odpočata z celého toho zpracování ovoce na sklonku leta / na začátku podzimu) a pak z toho dělám treba napln do koláčů či buchet - smíchám casto částečne i s pyré z jablek, skořice, kardamon a podobné chutě, zadne extra recepty, spis jak mi to prijde pod ruku; beru to spíš jako takové zpestření na kraji zimy (ja obecně pestuji snad s výjimkou ostruzin a boruvek jen tyto samé atyp veci - staré odrůdy, atd)
Pinot Noir moc děkuji , vyzkouším
Garfie no děkuji za připomenutí, to jsem jednou mela a zajímavé to bylo, asi dam na seznam
Muslik díky
Karja jasne, ze mam! (Myslim ten jasmin) Teda uz nemam, jsem to loni vykopala. Presne, jak pise Pinot, jsou to nevzhledny slahouny, rostouci v naprosty zmeti a zakorenujici kdekoli se dotknou zeme
Zásilka rostlin ze Školky Montano je parádní, krásné rostliny. ![]()
V pět mi to přivezli a do tmy jsem stihla zasadit 19 rostlin z 27. Krásně se sází takhle po deštích.
Karja jasne, ze mam! (Myslim ten jasmin) Teda uz nemam, jsem to loni vykopala. Presne, jak pise Pinot, jsou to nevzhledny slahouny, rostouci v naprosty zmeti a zakorenujici kdekoli se dotknou zeme
A ja ho priebežne vykopávam doteraz ![]()
Moje letošní fuchsie. ![]()

Pinot Noir Promiň, ale ![]()
Nicméně já se moc smát nebudu, moje fuchsie letos nemají ani ty listy ![]()
Pinot Noir ojedinelá kráska.
Vzaaaaacna
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.