Kytičky aneb zelené prsty...
Biely kvet to je nádhera. ![]()
Netusite nekdo, co by to mohlo byt za rostlinu?

monis Převislé, bíle kvetoucí bych si tipla lilek jasminovity.
notna Dik, to je nejspis ono![]()
Nemáte někdo pepino melouny? My jsme si mysleli, že je to jednoletka, prostě jako paprika, ono je jí to i podobné ta rostlina, ale prý je to víceletá rostlina......šance, že to přečká zimu venku je asi mizivá, co? Nám to letos vůbec nestihlo dorust nebo doplodit, segře taky to nevyrostlo, tak možná na té starší rostlině by to mohlo být uspěšnější?
Karja S pěstováním nemám zkušenosti, ale líbí se mi moc. Jenže my máme staré vesnické stavení, k tomu mi nesedí. U moderních domů to ladí. Vídám ho daleko víc rozkvetlý než je tady na fotce. Ale i tak vypadá krásně.
notna Chápu, taky to tak vnímám. K tomu našemu mi taky uplně neladí, je to spíš z hlediska esteticky na ten muškát nebo surfinie, ale ta strana od které fičelo byla poměrně zhuntovaná, z rychlého popisu jsem přečetla, že tohle vydrží víc. Asi to zkusim, zvlášt pokud seženu nějakej barevnej místo bílého. Připomeňte mi to na jaře:D.
KarjaUrčitě to bude vypadat hezky. Ale s připomenutím se mnou nepočítej
Já zapomínam i na svoje. Jsem letos nevysela červenou řepu a vzpomněla jsem si v září ![]()
notna my prave bydlime v podobne moderni krychli, tak by se to libilo.
Karja odolnější než muškát je určitě, má takový tuhý šlahouny, neláme se. Měli jsme to v kombinaci právě s muškáty, ten lilek udělal to spodní převislý patro, muškátům se viset nechtělo vůbec. K podzimu mu narostly další šlahouny směrem nahoru a kvetl prakticky do Vánoc. Hele balkon přímo nad Vltavou, tam fouká prakticky furt a někdy fakt hodně. Na klidným stanovišti by možná byl ještě bujnější.
andulka01 a měla jsi ty bílé? Tak to je teda hezký pokud to kvete takhle dlouho. Já to zkusim. Máma se segrou mi říkají, že ty muškáty musím furt přihnojovat, jestli chci aby byly pěkný, ale na to já nemám, hnojivo jsem si koupila už v květnu, ale ještě nerozdělala:D
Karja ten bílý, koupily jsme to zcela náhodou na trhu, vůbec jsme ani nevěděly co to vlastně je
jo, to přihnojování, to taky neumíme :-)
Potřebuju poradit zase:D. Máme ty obří zeleninové záhony, vždycky jsme ryli, ale letos ne, muž je indisponován na fyzické práce a já bych na tom ztratila život, na takové ploše. Ale co s tim? Potřebuju jasnej postup, jak postupovat do té bezrycí metody. Aktuální stav záhonu: pulka ještě s plodimani, zbytek s plevelem totál.
Já tu mám jednu známou v ulici, co je zahradnice,neryje a všechny tyhle novinky zná, ale já jí nějak nerozumim, když si spolu povídáme, já to z pulky nepochopim..
Jako když si pročítám net, není to uplně jasný, někde říkají karton, jinde, že karton ne, že to proroste plevelem, nebo že se karton nedává na zimu, že tam budou hraboši, jinde zas zelené hnojení....wtf:D
Karja A nějaký soused s traktůrkem by to nepooral?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje