Makaraje to tá špeciálna, má tri možnosti pri svietenia, časovač a celkom sa mi aj hodí vizuálne
Kytičky aneb zelené prsty...
Janulik03 Lampa se mi líbí , mohla bys dat odkaz ? Možná jsem ji našla na Allegru.
Tak Betty kúpila som ju na svet svietidiel, ale majú ju celkom všade. Keďže má napájanie cez usb, napriek časovacu ju vyťahujem zo siete a zapínam radšej ručne.
Prosím vás, kdy sazime keře a trvalky?:D už mám rozpracované zase košíky na dvou eshopech, ale abych to nějak neuspechala;-)
Karja ja ešte tak až po Veľkej noci,
Karja Asi bych nesázela v den, kdy na další den bude hlášený mráz, ale jinak kdykoliv.
Janulik03 Pinot Noir Dobre, jedu podle vás. Vůbec se mi nechytl ptaci zob, i jsem si řekla, že ho nechci vlastne, takže budu dávat tmavou vajgelii, růžový bez, vonokvetku, blyskavku...pak jsem teda pracně vyčistila takový zanedbany roh s bincem, tam chci dát něco nižšího, už jsem vybrala dva kdoulovce. Jeste bych i tu stávající vysadbu něčím prihnojila, normálně koňským hnojem třeba? Načetla jsem, že na podzim se keře a trvalky hnojit nemají, že se před zimou nemají podporovat k růstu, aby si ,,odpocinuly,, tak to mám teď na jaro.
Jako rozjela bych to víc, ale překážej mi tu samba ovocne stromky, ta zahrada je pro nás dva prostě mala:D:D :DAle budu dělat takový ostruvek před bazénem, at tolik nevycniva, uprostřed zahrady, s převislé morusi, co už tam má, je to celý den exponované na slunci, nevím, čím to doplnit, chtělo by to takový mix i třeba menších keříku, nejen nízké trvalky.
Karja hnojit se může i na podzim, ale hnojivem na to určeným, které podporuje budování pletiva a kořenů rostlin a nežene do růstu a květu. Ale já nehnojím prakticky nikdy ničím, tak konkrétněji neporadím. Koňským se teď hnojí, s tím neuděláš chybu.
Pinot Noir Díky za tip, no to jsem měla dát, ale k tomu jsem se tedy vůbec neprogooglila:'/
Karja prihnoj to kľudne teraz ale potom počkaj týždeň, dva, kým tam zasadis
Myslím,že čerstvý hnůj se dává na podzim, aby se rozložil, ted bych dala kompost nebo granulovaný.
A já ještě čekám se zeleninou, přijde mi to brzo,myslím kořenovou zeleninu a cibulku, mám jen ve skleníku ředkvičky, salát a kedlubny.
amalfi cibuli jsem sázela dnes a mrkev už mají okolo všichni zasetou. Mně se u mrkve taky osvědčila zimní setba, klidně už v lednu, ale už ji nepěstuju vůbec.
Pinot Noir já jsem asi letos pozadu, ještě ani
nemám vyhrabanou trávu , ostříhaný záhony, jen část, mám teda velkej pozemek i před barákem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje