Pinot Noir Asi mam smůlu, ani ty nové nejsou nic moc. Akorát když se dokopu jít na trh k místním pěstitelům, tak jsem spokojená.
Kytičky aneb zelené prsty...
divnokvět ![]()

Máme jen malý severní balkon, ale když to shrnu, tak od dubna už se tu toho objevilo dost
notna brambory taky máme, spíše pro radost jen pár kousků v neckách, letos i fialové peruánské. Rostou jak blázen, budeme muset udělat ještě jedno patro kvůli přihrnutí.
Karja u nás jsou vděčné polévky a quiche nebo grilovaná.
Ta Muscadet de Provence se dá jíst i syrová, je trošku do melounova. Pak jsem z ní udělala pyré a používala na slano i sladko. Letos ale nedostane moc dobré stanoviště, máme málo slunného místa, tak nevím jak bude plodit.
andulka01 Děkuji, tak to zkusím příští rok, letos jí už jen tak někde neženu;)
Karja a nemá u vás v okolí burzu nějaký svaz zahrádkářů? u mamky teď byla tři víkendy za sebou, měli tam spousty sazenic, kytiček, bylinek... za směšný ceny a kvalitní... ani nemusela být člen toho spolku
ZuTen teda je.
RoSauž jsem to tu viděla, ale nevím, jaká je šíře sortimentu. Ale znáš to, na to člověk nemá zrovna v ten den čas a tak;).
letolet tak to je krása
letolet malý, ale moc šikovný ![]()
Pinot Noir Janulik03 na té malé ploše jsem schopna strávit všechen volný čas přesazovánim, bloumáním, zaštípáváním, zalivanim a nevím čím a obdivuji u toho všechny, co to zvládají se zahradami...
Mha patizon je tenhle, žádné speciální vlastnosti to nemá. Pokud bude plodit, mám v plánu sklízet úplně malé mladé plody.
https://permaseminka.cz/dyne-a-cukety/110-golden-marbre.html
letoletCo se toho vejde, viď?
Pinot Noir ten máme taky, pidiplody jíme i za syrova, míchám si ho do vajíček, jinak zavařujeme a je to fakt dobrota
Muslik Mrchy jedny. Fakt žvýkají ty dužnaté stonky? Já je mám na terase v žardinkách, tam je zatím nenašli.
jo komplet. Jak po náletu kobylek. Je to k breku. Ten boj jsem vzdala, abych to jen dokola obsypavala modrým sajrajtem, to nema smysl
Sweet Potato a že by se toho ještě vešlo ![]()
Muslik Teď se budu bát, aby je nevychmátli.
Zatím moc slimáků není, ťuk ťuk, jednak sucho, jednak jsem opět aplikovala hlístice.
Sweet Potato to je spíš tím suchem, já ještě slimáka neviděla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články