Sweet Potato Děkuji.
Nemám žádnou zkušenost. Nedala jsem ho na parapet, ale na komodu v pokoji na jižní straně. Myslím, že světla tam má dost. A asi méně zalívat, že? Aby cibule neuhnila.
Takto krásně mi na té komodě kvete fialka ...

Sweet Potato Děkuji.
Nemám žádnou zkušenost. Nedala jsem ho na parapet, ale na komodu v pokoji na jižní straně. Myslím, že světla tam má dost. A asi méně zalívat, že? Aby cibule neuhnila.
Takto krásně mi na té komodě kvete fialka ...

Dalia Krásná fialka
. Ty já spolehlivě zahubím.
Nemáte někdo zkušenost s pěstováním mandloně na zahradě? Potřebuje hodně péče? Muž by ji chtěl na chalupu.
Pinot Noir Už takto kvete třetí týden. Děkuji!
U mě se zase nedaří orchideím. Když jsem bydlela ve starém domě, tak stále znovu a znovu vykvétaly, ale v bytě už ne. Tak jsem je dala všechny pryč.
Lamicka my ji mame v recku...svagr pres ni hodil sit aby ptaci nehodovali na mandlich.To je veskera pece,kterou sem videla.:-)
Dalia Ty hyacinty se takhle prodávají jako jednorázovky. Vydrží déle než kytka řezaná, ale pořád nejvýš pár týdnů.
Sweet Potato ja je po odkvetu vyhazuju....to se doma neda pestovat.?
ale posledni dobou mi smrdi.
tak uz to nekupuju.
Dalia hezka fialka.:-)
Lamicka mame ji na pozemku, hodne sucho, na jizni morave. Takze asi jen zohlednit misto, jestli je k vam vhodna. Pece veskera zadna, zacala plodit strasne brzo, snad v druhem roce, ale loni nam vsechny mandle nekdo nakloval, asi budeme muset pristuoupit k siti, jak pise Zarinya.
Zarinya Nedá. Myslím, že většina po odkvětu končí v koši. Mně ty přesazené v zahradě obvykle druhý rok vykvetou, ale květů je mnohem méně a dalším rokem už jen málokdy.
Sweet Potato Zarinya V květinářství měli takto v květináčku i malé kosatce, bylo to moc pěkné. Kosatce já miluju, tak přemýšlím, že bych zkusila mít doma i je. Zatím jsem vždy na jaře kupovala pouze řezané do vázy.
Dalia kup si pro radost.![]()
baltik na jinem stromu sit neni tak asi na tu mandlon jdou specielne.
Lamicka Ještě pokud by měla být jedna, tak samosprašnou odrůdu. Jestli to není vyloženě v teplé oblasti, tak vybrat nějaké chráněné místo. Jinak žádnou extra péči nepotřebuje.
Nám do mandlí zatím naštěstí nic neklovalo.
Dalia posledna fotka je pohlad z branky na cestu do civilizacie ![]()
hyacinty co si kupila vykvitnu dlho vydrzia a v byte zatiahnu. Potom ju kludne vyhod alebo pichni do zeme pred barak.
Estara dekuji :)
Janulik03 Jsem zvědavá, jakou barvu budou květy mít. V obchodě bylo pár už kvetoucích a všechny fialové.
Dalia myslim ze fialova podla farby toho kvetinacika. Aspon ja som tak kupovala
Janulik03 Aha, to by mě nenapadlo.
Tak jsem napnutá a těším se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.