Mohučanka Jahody
! Všechny červený mi sežrali ti mí kosi
!!! Normálně drze i přede mnou.
A co nespasou kosi, dojedou slimáci. ![]()
Mohučanka Jahody
! Všechny červený mi sežrali ti mí kosi
!!! Normálně drze i přede mnou.
A co nespasou kosi, dojedou slimáci. ![]()
Ignis Děkuji.
AranelPřesně tak. Kvůli tomu jsem přestala s jahodama. Měla jsem dlouhou pauzu, tak jsem zapomněla. Letos jsem si řekla, že to zase zkusím. No a na prd, no
.
Proto je pěstuju ve vysokém záhonu a pěkně pod sítí. I když letos mám jahod mín, protože jsem sadila novou sadbu na podzim.
berush To je pak jedna jahoda za dvacku - vysoký záhon, síť, textilie pod ně, aby nebyly od hlíny...
(kdepak, dobrej nápad!)
Aranel záhony mám vlastnoručně zbouchané ze starých palet nebo paletových ohrádek, tento na jahody uz 6 let. Kompost a jíchu z kopřiv vlastní, slepičince od od tchyně a pod jahody, aby nebyly od hlíny dávám proložky od vajec. Tu síť jsem koupila to jo. Za asi za 40 korun 10 m. Ale je fakt, že kamarádce udělal mažel vysoké záhony 2 z modřínového dřeva. Jeden prý vyšel na 3 tis. Tak to už jsou fakt rols royce jahody.
berush tie vajickove podlozky je asi dobry napad ![]()
U nas je po dazdi ![]()

V predzahradke pivonky lupiny cesnaky
zatial

Janulik03 Aj u nás dole konečne zapršalo, máš to pekne zakvitnuté. Dnes odstrihávam kvety orgovánu, nemám túto prácu rada, ale čo treba, treba a pozerám okolo, koľko buriny zasa narástlo. Jeden dážď a hneď rastie burina ako prvá![]()
milacka orgovan sa chystam tiez len potrebujem k tomu moralku
Janulik03 jako kočkomil z přesvědčení musím napsat - krásný ridgeback (v krásné zahradě)
berush diik to bude tym ze je to vlastne polokocka ![]()
Janulik03 ty to mas fakt krasne
Janulik03 Krásné!
Ten teda je!
Aj ja chceeem.
Potrefenáhusa mne už rozkvitla aj biela lupina. Ale tak ste ma tu vydesili, že som si vzala našu kačicu späť a k nej aj nového káčera. Tie slimáky sa množia ako divé a to sme mali indických bežcov 4 roky na dvore.
Krása a nádhera! ![]()
Hele děvčátka, co nejlíp funguje na padlí? Jsem si přinesla dvě - zjevně chycený - kytky z Hornbachu (moc děkuju teda
) a mam strach aby se mi to nerozlezlo na celej balkón...
barbucha ja to mavam na vysokych floxoch a len som to striekala niecim priamo na to kupenym v zahradkarstve. Inak to ostriham a nedavam na kompost.
sisa.b to je ruj vlasatá, ale musí být na sluníčku, aby byla do červena
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.