Kytičky aneb zelené prsty...
Garfie aby si stihla odfotiť tu kričkovú magnoliu ![]()
Janulik03 Nádhera ![]()
Za hodinu vyrážím, doufám, že nezačne pršet :-/
Garfie
máš čas, to je minuloročný
aledamechokedbudeajteraz.
Janulik03 Ne na šeříky, ale na tu slíbenou magnolii vyrážím ![]()
Janulik03 ten je krásnej, to fakt potřebuju
Janulik03 no ten krásnej. Takovej mám, ale je ještě moc malej, tak třetinovej než máš ty. Normálně ty šeříky rostou docela rychle, ale tomuto se moc nechce - možná ho máme na blbým místě.
Janulik03 Tak jsem ti ji cvakla, nevím jestli je ten kulatý tvar pořádně vidět, počasí mizerný a plot :-) ale aspoň pro představu...

Potrefenáhusa potrebujes veru aj tmavo fialovy
crazydaisy no on sa rozbehne. Ja teda po odkvitnuti ostriham vsetky kvety potom kvitne ovela viac na dalsi rok
Janulik03 já teda obdivuju, jak máš vzorně vypleto a zamulčováno. A tu Bruneru vůbec neznám. Je krásně modrá a navíc s moc hezkým listem
.
crazydaisy Brunnera je taková "zahradní pomněnka" :-) tuším, že česky je to dokonce pomněnkovec...
Janulik03 u tebe na zahrade bych byla u vytrzeni![]()
doufam,ze se mi to taky povede vybudovat az se prestehujem.....prostoru budu mit az moc,jen nevim jestli se takovym kytkam,kerum,stromum dari v Recku.![]()
Garfie musím se podívat, jaký vyžaduje podmínky, jestli by se jí u nás dařilo. Modrý kytky to je moje.
crazydaisy Těch pomněnek je spousta druhů, já zasadila v předzahrádce jednu a šíří se to jako plevel, jsem nadšená, protože je taky miluju :-)
Garfie já mám akorát klasický pomněnky, ale ty myslím nejsou trvalky, jen se vždy nějak vysemení. No tak to se na to podívám, říkáš "šíří jako plevel", to bych brala
.
crazydaisy jojo, živelný růst všeho to je ideál (záhonky prostě neumim:-) bohužel na to nemám moc místa:-(

viktorka_od splavu jak neumíš? Vždyť to máš krásný!
viktorka_od splavu krasny to mas. Zahonky se nenosi asi 20 let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje