dneska jsme vyměřovali, jestli by se nám nevešla aspoň nějaká atypická malá nádrž na dešťovku.. ono teda, když neprší by byla stejně naprd
no ale jestli nechci aby všecko uschlo musím začít opravdu intenzivně zalívat. v dubnu![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
viktorka_od splavu ja už zalievam, musím, v dobe intenzívneho rastu a takéto sucho?
A výhľadovo žiadne zrážky, len vysoké teploty ako v lete![]()
viktorka_od splavu my ju mame vykopanu v zemi a cerpadlo zakryte studnou. Polievame odtial vsetko.
viktorka_od splavu Naši o kousek dál mají nádrž v zemi a svedené okapy z celého domu. Musím říct, že letošní jaro je v ní asi centimetr. Ze zimy už to je pryč všechno na jarní zalévání. ![]()
4n4 Krásne! ![]()
viktorka_od splavu My už zaléváme ![]()
Máme dost nově zasazených keřů, něco od podzimu, něco teprve teď na jaře. Na tu jarní sadbu vlastně ještě nezapršelo ![]()
brrr Tak ale nemusela bych tolik, kdyby občas pršelo.
brrr kez by, už fakt nepamatuju, kdy pršelo, ze záhonu se práší
brrr Tak ať to vyjde! V předpovědi pro Prahu je první kapka v pátek. A nijak vydatná ![]()
Potrefenáhusa Pinot Noir Tady je taky sucho, ale pršelo, no spíš sněžilo a mžilo sobotu před velikonocema.
Dneska jsem dostala od táty sadbu zeleniny a dávala to do země, plus i nějaké trvalky, no děs, je to strašně suché. Třeba trávník nezalíváme a po těch několika suchých létech vypadá blbě už i teď na jaře ![]()
4n4 pôda je vysušená ako v lete, ak by sme nemali závlahu, tak trávnik by nebol zelený, je veľké sucho v mesiaci, kedy je vlaha obzvlášť potrebná. Čakám na dážď, po daždi všetko inak rastie ako pri zalievaní.
Orgován je už v plnom kvete, milujem jeho omamnú vôňu.
Ten je krásný. Tmave fialový bych si moc přála. Jednou už jsem koupila, par let opecovavala a když vykvetl, tak měl stejnou světle fialovou barvu jako všechny moje ostatní.
No, nechala jsem si ho.
milacka fiha ten je nadherny
viktorka_od splavu tu je v celej kráse![]()

milacka Krásný!
milacka krasny, u nas este kopa casu na orgovan
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje