milacka krasny.
ten tmavy je nejkrasnejsi,ale nejlip voni ten svetly.![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Výraz orgovan slyším prvně v životě a to moje maminka byla slovenka
Přidám svou aktuální květenu.

Pinot Noir že je tá jar krásna? ![]()
Tak Betty no u nás babka hovorila orgovanu BEZ
Janulik03 bez se šeříku asi běžně říká v celých Čechách, i jsem se ted na to dívala na stránky újč, babička používala jedině bez. Mně se teda to slovo orgován úplně strašně moc líbí a k šeříku se mnohem víc hodí!
Pinot Noir krásný! my už to máme pomalu odkvetlý, narcisy a tulipány kvetou ještě v zástíněný části. Ale vyrostly teď dvě bledule, to mě trochu překvapilo, že jsou v tom růstu a kvetení za narcisama a tulipánama dost pozadu. A raší mi už srdcovka, tak doufám, že na mě počká, je to moje srdeční záležiost, babička je měla vždycky na záhradce taky

jo, ehm, souboj s plevelem prohrávám na plný čáře :-))
Uz to taky pomalu odkveta, ale cervene tulipany ve stinu u branky jsou v plne sile:)

U nás už skoro všechno odkvetlo. I třešeň. Letos je to fofr. Tihle jsou poslední v plné parádě.

Máte tip na hnojivo pro monsteru? Vzala jsem si odnož jedný chudinky zanedbaný. Má novou zeminu je na super místě. Sice začala vyhánět listy, který jsou větší a větší, ale nedělí se. Google říká, že málo světla a případně pohnojit. Ale nevím čím, nikdy nic nehnojím, nechci ji zabít.
Potrefenáhusa My to máme dost ve stínu, tak je to trochu opožděné. Hlavně narcisy, ty většinou stihly odkvést, než začaly tulipány, letos se to sešlo.
Žádný plevel nevidím ;) Díky za připomenutí srdcovky, babička jí vždycky měla celý lán, jako dítě mě ty květy přímo fascinovaly.
Pinot Noir ona letos teprv začíná a sázela jsem ji loni. Od babičky taky pamatuju až skoro keř. Ale je to úplně nej kytka ![]()
ice Asi cokoli pro pokojovky na list, jen to nepřežeň
Sweet Potato monstera živořící posledních 15 let v kanclu o lógru z vypitýho kafe je po přestěhování k nám a přesazení do čerstvý hlíny na pokraji smrti, asi z toho šoku. Doufám, že platí, že monstery neumírají.
Janulik03 ty to máš vždycky tak krásný ![]()
A Elzicka pri jazierku s floxami

nemam, iba ukazujem co je pekne ![]()

Tu je pozostatok tulipanov vo dvore. Boli zasadene ako mrkva, pekne v riadkoch. Snazime sa ich postupne vykopat a aj ked mame dojem ze uz su prec, vzdy vyrazia vonnejake. A keby tam aspon nebolo tolko mega pupavy. Micka si tak urobila popelisko ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY