Potrefenáhusa Nééé, černý bez příšerně smrdí! Roli asi hraje to, že je to u mě asi nejsilnější alergen, vyčuchám molekulu té "vůně" ve vzduchu a mám chuť se zabít! ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir to určitě. Já dělám limonádu a sirup a už se nemůžu dočkat, máme ho hnedka za plotem
Potrefenáhusa To by byla moje smrt :)
Potrefenáhusa potvrdzujem cierna baza vonia uzasne. Uz vam s tym pojdem na nervy, ale aj te mam ![]()

Minulorocny, este mu chyba tak mesiac
Janulik03 to je nějakej šlechtěnej?
Potrefenáhusa Šiš, copak jsi někdy před květnovým výročím malovala ve škole černý bez?!
Sweet Potato a dyť jo, dyť já vim, že je to orgován! To napiš slniečku!
Janulik03 No ten je ale nějakej vytuněnej, to podle té chamradě, co tu kolem všude roste, vypadá jako šlechtic!
Potrefenáhusa neviem toto je baza cierna black beauty. Inak sa da spracovat tak isto ako ta obycajna
Pinot Noir ale osypala by sa aj z toho slachtica predpokladam. ![]()
Janulik03 Asi jo, ale hezčí teda je :)
Janulik03 hezčí je, bez květu je u bezu teda po parádě, stejně jako u orgovanu
Potrefenáhusa no a preto mam tento, je krasny aj potom

No, tak jsem rikala, ze uz zadne misto na ruze nemam. Neodolala jsem a nakoupila tyhle nostalgicke
crazydaisy nadhera, tiez som neodolala podobnym
Janulik03 no hlavně všechny strašně krásně voní - měli tam už některé kvetoucí.
Minuly rok som kupila sadenice ruze vraskavej. Mala by mat zvlast velke sípky, tak som zvedava aka bude. Plan je

Janulik03 ono je jí asi taky víc druhů. My ji máme v sadu a šípky nic moc. Sousedka ji má taky, má větší květy než naše a šípky má veliký.
crazydaisy no sama som zvedava
slniecko počkej, ale i černej bez nádherně kvete i voní!!!!!
NIE, ak je nielen všade dookola, ale musíš ho ty, aj všetky deti v okolí furt zbierať, lebo mamy s ním majú veľkolepé plány ohľadne sušenia, sirupenia, zavárania a neviemčoho ešte
...
A tá vôňa je taká špecifická, rozhodne by som ju nekvalfikovala ako niečo, o čom sa píše budovateľská poézia....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje