Stará, stařičká.Ale dělá mi radost.
Kytičky aneb zelené prsty...
Vetřu se s paznechtníkem i sem. Byla jsem na něj hodně zvědavá, zasadila jsem ho loni až po sezóně. Nikdy dřív jsem ho neviděla, třeba je tu ještě někdo takový
. V pražské zoo jich teda mají lány. Tam mají vlastně lány všeho, viděla jsem tam všechny svoje rostliny!
Květ měří skoro půl metru a celá rostlina je hodně pichlavá.

Pinot Noir paznechtník měl na zahradě pradědeček (měl úžasnou zahradu),je to krásná kytka a ty ho máš ukázkový
.
EDITH4B Aká je to odroda?
Tá ruža, myslím. Má meno?
Ešte pár dní mi krásne prevonia záhradu a dovidenia o rok. Neviem sa tej vône nabažiť.
Prosimte co to je? Me to asi roste pod balkonem a budi me to rano paradne prave tim, jak to voni. Vubec netusim, co to je, ale je to naprosto bozi! Vyfotila jsem to tak to sem dam na porovnani, jestli je to stejny ker.
Jinak si tohle vlakno vzdycky setrim, protoze je uzasny! (no a pak jsem hrozne pozadu ehm)

Tak nevim teda, asi je to neco jinyho... nevoni to moc sladce, ale bajecne ![]()
Koupila jsem si tchýni moonshine (i s tím květníkem) a tři voskovky. Teď tu chodím po bytě sem a tam s kytkama v rukou a umísťuju je jako když se hraje tetris
trochu se mi ta květena vymkla..
Ta je! A krasnej kvetinac! Dostala jsem od kamosky tuhle a za rok vyhodila jeden a ctvrt listu jen. Ale jsou moc hezky. Hugo, muj nejvetsi tchynin jazyk, rozvketl nedavno, 7 kvetu, nevedela jsem vubec ze kvetou, uplne se urval z retezu!!
Kan koupila jsem konecne toho rajskyho ptaka! (Bird of paradise), tak uvidime. Je malej/mala zatim, tak 40 cm, ale hezka! A begonii imaculatu, tu puntikovanou, hnedka ji bylo prideleno katolicky jmeno, Agnes ![]()
Acha tady nad fotkama! Krasny to mate vsechny, hlavne ty pivonky, lupiny a vsechno loukokviti, a ty kytice z toho, nadhera! ![]()
Ja mam na balkone konecne buxus a nejaky travy, ehm.
To netuším.Koupili jsme ji před třemi lety s domem a podle kmenu vypadá,že je tu věky...
0zero7 Gratuluji, já si strelítzii spálila od sluníčka a dílo dokonala mšice, která se z mandevile rozlezla na tu strelku. Momentálně je to fáze před kompostem.
pudokryvna ruze

a diviznoviste. Od casneho rana to tam bzuci

Pinot Noir Tak paznehtník vidím poprvé. Díky za osvětu.
0zero7 jj kvetou a pokud si to pamatuju, tak z toho květu kape takovy sladky lepkavy? Ony jazyky nejsou úplný sprinteři v růstu, myslím..ale mně se moc líbí. Ještě mám klasickej a ten žlutě lemovanej..
Pinot Noir Mne od paznechtníku odrazuje ta pichlavost. Pichlavé kytky mi jsou hrozně nesympatický. (Kaktusů se to netýká. Sukulentů už ano. Ale ani mrazuvzdorné venkovní kaktusy mne nikdy nelákaly)
moora To bzučení něco znamená. ![]()
711990
Přesouvám hlístice.
Rozbalila jsem zásilku. V bublinkové obálce alobal, v něm placatá krabička, v ní viz foto.
A půllitrová petka. Napřed jsem myslala, že je v ní nějaký speciální roztok, ale je to obyčejná nenačatá voda z Lidlu. Asi aby holky neměly cestou žížu?![]()

0zero7 Pinot Noir Pinot má pravdu, je to šeřík![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje