moora To už bych mohla říkat i ta Olomouc, ne? ![]()
A v blázinci je to stejně jedno.
moora To už bych mohla říkat i ta Olomouc, ne? ![]()
A v blázinci je to stejně jedno.

První topolovka má první květy.
Krásnou neděli všem!

Sweet Potato Óóóó! To je krása. ![]()
Sweet Potato - ty jsou, lilie je moje kytka, já je mám ještě dost uzavřený a ta vůně. ![]()
Sweet Potato krása! Ja jsem zasadila 3 cibulky, ze kterych mely byt lilie, a tam, kde by mely byt poupata, neni nic. Vypada to, ze to nejaky ptak ustipl, nebo nevim, co se mohlo stat. Neni to zaschly, proste ciste zakonceny stonek.
Sweet Potato ty jsou úžasné ![]()
Kokoska taky jsem před lety zasadila lilie a náš pes poupe ukous. Nevím co si od toho sliboval.
Sweet Potato oooooo lalie ![]()
Proc slimaci nezerou plevel? Takovy krasny pampelisky v zahone, stavnaty, lecivy rostliny to jsou, co by za to kobylky v Africe daly! A ty nase bestie musej srotovat celer a rajcata.
Koupila jsem si fuchsii Winston Churchill, pojmenovanou po mém oblíbeném sportovci ![]()
Zítra jí budu hledat nějaké vychodozapadni zastíněné světlo.
Kokoska váš příspěvek se shoduje s tím ci jsem dnes směrem ke slimákům řekla, takový krásný silný šťavnatý pampelišky máme a ony ty mrchy žerou hosty a hortenzii a letos zasazeny motýli keř.tak jsem se vybavila zavařovackou se slanou vodou , pinzetou a baterkou a vyrazila na lov ,u desátého jsem přestala počítat.Zitra budu pokračovat, chce to větší flašku a jiné nářadí,u uvidíme kdo z koho ![]()
Vlm lovu zdar, na to ja nemam nervy.
Sweet Potato ach, tie sú nádherné![]()
co by za to kobylky v Africe daly! A ty nase bestie musej srotovat celer a rajcata.
toto ma teda rozosmialo
aj keď tebe do smiechu asi nie je. Treba mať vyvýšené záhony a bude po probléme. Čo som sa ja s nimi nabojovala, aj nehumánne. Hnusia sa mi.
milacka no to právě je vyvýšený záhon! Asi jsem měla nasypat kolem toho ty granule, jenže jsem to chtěla bez chemie. Takže mám bez chemie kulový. Ale to je jedno, byl to pokus a tím to skončilo. Nasadím tam meduňku, kterou se mi nepodařilo úplně zlikvidovat, a nějaké další aromatické bylinky a bude.
Kokoska syn má okolo nich dlažbu a tá ich asi odrádza. Ja som mala klasickú zeleninovú záhradku a žrali mi aj chilli, nič im nebolo sväté.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.