Ounz ja mam nektery sypky, tak je dam tak nastorc, 40% cca, to jde celkem. Hlavne musim koupit nejaky hnojivo asi taky :)
Kytičky aneb zelené prsty...
0zero7 tojo, v sezoně to asi chce.
Až někdy uvidíte někde v zahradách podivnou odobu, jak pobíhá v největším dešti po zahradě s konví, zběsile se točí a rozlívá vodu dokolečka dokola, nevolejte hned Chocholouška. Možná je to rozsévač hlístic. Jo a ty mršky ucpávají kropítko! Možná budu příště radši vypouštět ty nakrmené slimáky, jak psala myslím notna .
Se potkáme na stejném oddělení. Jsem si šla v noci v županu ustřihnout s čelovkou v ruce meduňku do čaje. Uviděla jsem slimáka, tak jsem ho rozšmikla. A kousek dál byl další, tak zase šmik... Prošla jsem tak celou zahradu ![]()
notna ![]()
Náš soused si chodí po nocích povídat s kompostem.
notna Sweet Potato
Výborný, obě!
Sweet Potato Nás se tam sejde!
Prosím tě, do se dá povídat s kompostem? nebo to je nějaký únikový manévr před manželkou?
notna Těžko říct. Měří mu teplotu a tak. Manželka onehdy povídala, že až po něm bude jednou fakt něco chtít, bude si muset na ten kompost sednout. ![]()
notna Sweet Potato my tolik slimáků nemáme, ale já zas lítám po zahradě s flaškou a sklenicí, fotím je ze všech úhlů, abych pak doma zjistila, že všechny fotky stojí za houby, a jedu znova. Myslím, že sousedi už si taky myslí svoje ![]()
Sweet Potato
Bych se měla přestat smát a taky si začít s kompostem povídat a měřit mu teplotu, protože se nám teda vůbec nedaří. Jsem si myslela, že to nejde zkazit a vono jo. Vůbec se nám nerozkládá.
Pinot Noir A ty děti na zahradě... Aby u vás nezazvonila sociálka, když matka pobíhá věčně s flaškou v ruce ![]()
notna no jako my jsme adepti, věčnej řev a matka s flaškou ![]()
notna notna Pinot Noir
som rada ze nie som jedina sibnuta v tomto smere. Celovka slimaci klieste kuchynske kyblicek je mojavybava. A minule som musela v noci preliezt plot k susedom aby som ich psovi vzala jezka ked uz hodinu sa ho snazil so stekotom rozbalit
tiez som saobavala ze pojde niekto po ceste a uvidi babj v nocnej koseli s celovkou préiezat nie zrovna elegantne plot a pritom hromzit ![]()
Tak do toho Kroměříže půjdeme společně. Mluvím s kompostem i s jeho obyvateli a vyhrozuju kukuřici, aby se neklatila a narovnala se.
Janulik03 Myslím, že jsi vítěz. ![]()
Až někdy uvidíte někde v zahradách podivnou odobu, jak pobíhá v největším dešti po zahradě s konví, zběsile se točí a rozlívá vodu dokolečka dokola, nevolejte hned Chocholouška. Možná je to rozsévač hlístic. Jo a ty mršky ucpávají kropítko! Možná budu příště radši vypouštět ty nakrmené slimáky, jak psala myslím notna .
promiň, ale vzpomněla jsem si na Plíhalovo Prší![]()
Isca Co myslíš, že si už druhý den zpívám? Asi si najdu nějakého McBaina. ![]()
Mha ta kromeriz :)
Dnes prisiel den rezania visterie. Mnooooo
ehm ehm
Takner zlikvidovala pristresok nad vchodom a okapy.

Sweet Potato
myslim ze nas je tu viac mierne sisisi ![]()
Jo a susedia isli na dovolenku a muz sa im ma postarat o sliepky. Krmit otavarat rano zatvorit vecer.,,, aon im trikrat denne meni vodu kosi cerstvu zihlavu. Dvera sa smeje ze aj sliepky maju teraz velnes ako nikdy. Ani mne neponuka pit tak pravidelne ako sliepkam ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje