Kokoska Tak Betty no , já bojoval dlouho sama se sebou,je mi proti srsti likvidovat živý tvory.Moje maminka měla na zahradě sklenici a starou vidličku a každý večer chodila na lov,me se příčil už jen pohled na tu flašku.ted ji naprosto chápu.Slimaci a mšice to je noční můra.
Kytičky aneb zelené prsty...
Vlm moje mamka chodi na lov rano i vecer. Taky mi to prislo desny, ale ted kdyz jsem tady a vidim ty hordy, tak to chapu. Misto travniku by mela akorat hromady slimaku.
já žaludek.
Já taky ne.
Musím přiznat, že v této věci jde trend "bez chemie" u nás stranou. Ferramol zatím funguje.
711990 rano se mi nechce z postele,ale asi by to chtělo.Radeji bych tam nebo nasypala nebo nastrikala, já mám strach že to co vyvedu někomu já,se jednou stane mě a to by se mi fakt nelíbilo.Pinot Noir opravdu to funguje? zkusím.
Vlm Funguje. Bohužel to odnesou i hlemýždi, ale jiným organismům to neškodí.
Sweet Potato díky tak uvidím , hlemýžďů by byla škoda Ale ry jsem letos viděla jednou, což neznamená že tu nejsou pochopitelně
Kokoska na přestřihnutí by by potřeboval hoooodně velký nůžky.Ale když je nebudu mordovat vlastní rukou je to takové trochu lepší,no asi není ![]()
takovýho fešáka by byla škoda,tak snad neproleze kam nemá
Vlm těch tu máme spousty, asi taky přiloží "zub" k dílu.
Pinot Noir Ja jinak jedu docela dost na vlne eco, ale granule taky pouzivam, to proste jinak rucne neuhlidam. A navic se mi z tech slimaku navaluje (manzel je "kraji", mama soli). Vylezli i na vyvyseny zahon vedle kamenne cesticky![]()
Kokoska dobře nebudu je litovat
Jos máma je taky solí, ale prosolená zahrada taky není nic moc.
Slimaci je moja nocna mora
nechcem to zakriknut ale zatial ich tu nie je take mnozstvo.
Ad luka . Margarety odkvitaju zacina byt pripravena na kosenie este som tam ale nasla nieco

A vsetko zreje naraz sa tu mozme naoberat do aleluja
zas vsetkeho moc
ribezle vo dvore
takmer na dosah z hojdacky
máiny v sade tych je fakt hrozne vela asi 10 metrov dlhy pas ![]()

A ceresne 4 stromy boze potrebujem niekoho co by si chcel naoberat a zbavit ma casti

Esteze mam tie kvety pre radost

Pinot Noir ja solim ale az pozberanych. Hnusi sami hrozne ale slimaci su horsi.
Hrad Kámen.

Kan to je krasne ![]()
Janulik03 to ruzovy na louce na mobilu uplne nepoznam, podle listu mozna nejaky řebříček? To svetly je chrastavec. Slovenske nazvy samozrejme nevim. Mas to krasny, tresne se zrovna smejou. Ale chapu, ze v takovem mnozstvi je to starost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje