Janulik03 Díky, jsem taky nadšená, poslední majitel sice nebyl aristokrat, inventář není původní, ale mají krásný park a obrovskou cesmínu.
Kytičky aneb zelené prsty...

Sice nevím, jak se to žluté jmenuje, ale pro mě je to spousta parády bez práce. 
letolet Vrbina tečkovaná.
Nedávno jsem ji zasadila, myslela jsem, že jsem objevila nějakou novinku, kterou jsem nikde neviděla, a od té doby ji vidím úplně všude ![]()
Má ji snad každý, i brácha mi poslal fotku, jak mu kvetou růže, samozřejmě pozadí tvoří lán vrbiny. ![]()
Pinot Noir děkuji. Tady ji má taky každý, ale nikdo nevěděl, co to vlastně je. A jelikož už je to tu poměrně vysoko, tak jsme rádi za vše, co tu bezudrzbove přežije.

Snad poprvé mi kopretiny nesežrali slimáci!
Janulik03 K řebříčku a chrastavci ještě doplním to žluté - rmen barvířský.
Samotný květ topolovky je pěkný, ale ten zbytek je slabší. 

Lenka22 oooo dobre vidim hortenziu? Modru? ![]()
Janulik03 mám v jednom keři modrou i fialovou![]()
Navštívila nás čalounice, včelka samotářka s jasně oranžovým zadečkem.
A drvodělek úplné malé hejno.
![]()

Lenka22 mas to krasne u bas vzdy iba ruzova nech hnojim cim kolvek.
Sweet Potato biela lupina
a ten zadocek oranzovy .
Janulik03 hnojila jsem tak cca 2-3 roky hnojivem v granulkach, nevím nazev, už jsem spotřebovala, tak jestli tím začaly jít do modra? Doufám, že to ještě půjde koupit.
Lenka22 neviem vyskusala som vselico a vzdy bola ruzova. Tak aj tak byva krasna.

Minulorocna, teraz este len nabera puky.
Potřebuju poradit - zdědila jsem dva amarylisy, domů jsem si je přinesla v březnu, takže nevím, jak s nimi bylo zacházeno přes zimu, nevykvetly mi, takže se jdu optat, jestli když s nimi letos naložím tak, jak se má - v září přestat zalévat, uložit do chladu, začít zalévat zase až začne rašit květní stvol - jestli je naděje, že bude příští rok zase kvést? /A asi taky záleží na stáří cibule, co...?/
+ Taky jsem dostala větší množství různých kaktusů, je tu někdo, s kým bych případně mohla konzultovat? Díky... ![]()
Já do tohoto vlákna chodím jen výjimečně, ale musím říct, že Tvoje zahrada je prostě nádherná...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje