0zero7 - našla jsem, že existuje mucholapka podivná. Mě tu ty mouchy teď trápí dost, vedle na louce se pasou krávy, tak vyrazím se podívat, jestli seženu.
Kytičky aneb zelené prsty...
jitřenka já tě nechci odrazovat, mucholapka podivná je na té moji fotce a ta nechytla nikdy nic. Ale ty masozravky toho obecne moc nepochytaji, zato lákají mravence, které jsme nikdy neměli. ![]()
continuity - aha, tak to teda dík, ale mravenců mám plnou zahradu, tak ještě doma je mít nemusím. Tak zůstanu u mucholapek, jen je teda měním dost často.
Janulik03 dekuju
continuity krasny masozravky. Ja si kdysi jednu koupila (tu co je na obrazku dole) a chcipla mi. Jsem ji dokonce ulovila krasnyho masityo pavouka a ona o nej nemela zajem![]()
Mišuňk, taky mi to ještě všechno nekvete. A hlavně u nás ráno spadlo 0,5mm, takže musím večer zalejvat
Krásne!
continuity krasny masozravky. Ja si kdysi jednu koupila (tu co je na obrazku dole) a chcipla mi. Jsem ji dokonce ulovila krasnyho masityo pavouka a ona o nej nemela zajem
Se jí nedivim![]()
letolet Tak to je super, budu muset tu svoji presadit brzo, presazovat je nejlepsi na jare? Uz jsem zapomela zas ![]()
Kan tolik listu za dva roky? Wow!
continuity Masozravky jsou bozi!
0zero7 zrovna minulý týden jsem poslouchala nějakou zahradnici v rádiu, a ta říkala, že kdo nestihl přesadit doteď, tak už by měl počkat na další jaro.
Uz skoro! Dava si na cas teda, rozviji skoro 4 dny uz. Ja jsem teda netrpeliva taky. 
letolet No! Jsem to tusila, tak pockam. Ona i ta strelitzie mozna bude chtit pak presadit, asi rovnou vetsi obal koupit teda. Diky!
0zero7 krásná! A nemáš ani u jednoho listu žloutnoucí spicku
Mne vždycky, když vyrazí nový list, tak nějaký starý odejde...
ankou Mam! Ten nejvetsi ma suchou spicku trochu a jeden mensi se asi nekde poranil tak ma kousek suchej na strane. Ale neni to moc videt. Uvidim jestli teda nejakej shodi, spadly dva maly dole nez se tento zacal klubat.
A puntikovana begonie ma dva pupeny na listy!!
Pridám aj pár mojich, inšpirovali ste ma k foteniu....![]()

A kvitne mi kalanchoe v práci...
Zahubila jsem zamiokulkas, ale začalo se tam klubat něco nového, tak jsem to dneska přesadila. Trochu se bojím, co to mam za vetřelce

Biely kvet ale ty jsou přímo výstavní, krásně hustě rostlé.
Biely kvet ty jsou!!!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje