Magráta ony jsou takovy krehotinky! Ta moje trochy vyrostla tak ji zltoustl hlavni stonek/kmen, ale jinak je to po spickach okolo teda.
letolet kazdej den jo? Hmm, to je interesantni.
Janulik03 Zkrášlit, zazelenat. Jsou tam dva vzrostlé smrky, do letoška byla vepředu ještě tůje a nahoře velká borovice. Je to tedy kyselé, suché a orientované na sever. Plus ten svah hodně prudký.
Sweet Potato rododendrony papradie, vela papradia, plazivy miniskalnik. Ma mensie listy ako klasicky a ked uz sa rozrastie mozes ho krotit plotostrihom.
Janulik03 Nepotřebuje papradie vlhko?
Rododendrony tam kdsi byly a zašly, nicméně chci zkusit.
Sweet Potato nooo ked je tam ten ihlicnan a zo zaciatku im trochu po ozes potom ziju svojim zivotom. Mne sa teda odvedcili a teraz prosim ma neukamenujte, papradie vykopnute v lese
to fakt ide dobre. Podotykam ze som nekradla v ziadnom cudzom lese ale mojom vlastnom.
Sweet Potato jako půdokryvné by se hodily zběhovce a pachysandra.
Pinot Noir Pachysandra je krásná, ale prý náročná na vlhko?
Sweet Potato přihazuji do nabídky kanadské borůvky - nejsou sice ozdobné, ale jsou chutné
SunEclipse s tym musim suhlasit cucoriedky by mohli ist pokial je dost kysla poda
Sweet Potato mně jdou i v suchém stínu dobře bohyšky a trochu hůř hortenzie, těm se musí fakt zpočátku lehce pomoct. kapradí ani omylem, rododendron zdechnul i když jsem se mínila pokrájet
0zero7 ano, peperonia. Asi víc jak půl roku se vůbec nic nedělo, ale jak vyrostl první lístek, tak se to rychle rozjelo.
0zero7 Díky, v září to budou dva roky a dlouho, dlouho měla jen jeden list.
Díky všem.
Sweet Potato pachysandra je narocnejsiana vlhko ale tas plati ze ked ich bude viacej pomozu si. Tieto paprade mam uz po pas a je to zatienebe iba tou vrbickou plotom zem dost suchsia su tam kyslomilne druhy a raz za cas zalejem okyslovacom
jo a toto leto tam vylievame detsky bazen ked uz voda nie je ok.

Je to hned vedla cerveneho zahradneho domceka
Ad adenium obesum - pred 4 lety jsem si objednala z hecu semínka adenia na Aliexpressụ. Došlo 5 semínek a světe div se, mám z toho 2rostliny. Cvaknu vám je, jak se vrátím z dovolené. Byla jsem 14 dní mimo domov, tak nejdřív asi omdlim nad stavem zahrady a domem nemluvě. Odjížděla jsem den po řádění tornáda kousek od nás (u nás jen kroupy). Junioři sice slíbili péči, iluze si vsak nedělám.
Sweet Potato vidim v tom stinu orlicky? To by tam mohly jit i zvonky. Zvazila bych zalozeni vresoviste, to snese i sucho, ale potrebuje aspon nejake slunce. Pak ta pachysandra, cilimnik, dluzicha, barvinek.
viktorka_od splavu veru bergenie su super a ty to mas krasne
Orlíčky nevidíš. Barvínek tam kousek je, podél schodů.
viktorka_od splavu Čemeřice mi plevelí po celé zahradě, jen tady ne. Zkusím tam nějakou nasadit.
Ono bude problém už jak to tam vyčistit, @zkypřit a zároveň tam tu půdu udržet. No výzva, do které budu muset zapojit mužskou sílu.
Díky všem za nápady!
0zero7 ta vpravo s těmi tenkými listy úplně nejvíc. Tak trubkovitá zas láká mravence. Děti ji chtěly do pokoje na komáry, ale zjistili jsme, že tam mají na ně tmu.
0zero7 Parožnatka, mají jí plný skleník, takže doufám ve snadné pěstování.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.