Pinot Noir Ty jo, nad těmi topolovkami furt vahám a Ty mi nepomáháš.
Kytičky aneb zelené prsty...
baltik Já ji sadila až někdy v dubnu, takový pahýlek to byl. Bude mít možná jestě jeden květ a její kolegyně se tváří, že by taky nějaký zkusila.
Pinot Noir teda ale, plnokvetou vidím prvně. A barva je taky krásná
Pinot Noir tak ale ta tu pěknou fotku to jednou stálo :-)
letolet to jo, možná někdy zase... Ale není to ten případ, kdy zasadíš kytku a najednou víš, že jich potřebuješ víc, další barvy a jsi ochotná vytrhat kvůli nim další metry trávníku ![]()
Pinot Noir drží ti ty listy topolovky zelené? Mě ty spodní listy jako usychaji nebo co to je. Květy jsou krásný, ale celkově ta rostlina není pěkná.
Pinot Noir me prijde krasna, Hlavne ta barva ![]()
Lenka22 zatím ano, ale v okolí všechny takhle usychají odspoda. Není to hezké. A celkově ta rostlina se mi moc nelíbí. Chtělo by to asi zasadit ji mezi nějaký hustý porost, aby bylo minimálně půl metru zakryto něčím pohledným a koukaly jen ty vršky s květy.
Pinot Noir Ono to tak u těch chalup bývalo. U zdi, plotu topolovka, pak třeba floxy a vepředu měsíček.
Sweet Potato ano, tady takhle rostou na příkopu kolem polní cesty, všechny možné barvy, a tam jsou fakt krásné. Ale je to metrová tráva a vykukují jen ty květy. Jestli je u země holý stvol a zežloutlé pokroucené listy, není to vidět. Nejspíš je potřeba ji umístit takhle.
Z toho vyplývá, že jí budu muset dát šanci znovu ![]()
Loni zasazená hortenzie a růžová zasazená před pár dny.

A třapatky už to rozjíždějí.

A ještě sem dám trochu květinového chaosu ![]()

Začínají jiřiny.

Pinot Noir Krásny chaos! ![]()
Ten chaos je krásný! Teda ty máš krásnou celou zahradu, ale chaos je takový neokoukaný. Super.
Pinot Noir taky se mi chaos líbí.
Takový chaos bych ráda vytvořila, ale zatím to neumím. Vždycky mi zůstanou nějaká hluchá místa nebo nekvetouci období nebo mi nějaká kytka přepere jinou slabší.
Prý na to existují i návody, ale nějaký použitelný pro mé podmínky jsem nenašla.
Dnes nepridávam foto, chcem sa len podeliť o obrovskú radosť aj za kvetiny, aj za pokosenú lúku.
PRŠÍ![]()
![]()
![]()
Príjemne, ticho, bez vetra alebo šurmie. Ten zlatý letný dážď ako za starých čias.
Ďakujem oblohe, že konečne aj nám dopriala dlhoočakávanú vlahu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje