Vlm to je super, máte za sebou kus práce!
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Tak jsem splnila, co jsem si slíbila, a hned po dovolené jsem objednala tu rodgerzii.
Ovšem spolu s ní přijede banda kyprejí, monard, stokesií, sasanka a tři hortenzie! ![]()
Janulik03 diky, tykání bude lepší.Kdyzvsi vzpomenu že původní představa manžela byla tráva a túje.Zadny stromy, protože z nich padá listí, rajčata se dají koupit...
.a máme rybizy angresty,jostu ,malun ostružiny, jahody, rajčata, pažitku,bazalku a libeček.. a ještě jsme se zdaleka neskončil,jen na to vždycky musí přijít sám![]()
Pinot Noir díky to máme i pred sebou,
původně jsme chtěli zahradníka,ale nakonec pomaličku děláme všechno sami.a taky mám fuchsie![]()
Vlm Fuchsie vidím!
Brzy mi taky vykvete ten anglicky státník, tak dám fotku ![]()
Kokoska
Ty nemáš červené COS, co je má každý?
Ale aspoň lupinu máš, ne?
taky nemám COS , Ale mám lavor a skrobenku![]()
jakej státník probuh![]()
Vlm Winston Churchill, fuchsie. Koupila jsem si ho kvůli názvu. Už mě začínalo chytat zoufalství, chtěla jsem jednu rostlinu a oni měli snad tisíc druhů. Byla jsem jako Václav Klaus, když si šel koupit jogurty.
Mha ahaaa už jsem doma
.ja mam fuchsie z Kauflandu,letos poprvé. Kytek je vůbec hrůza druhů, já znala některé jenom podle názvu, některé ani tam, objevuji svět v tomto oboru,ale snažím se
Vlm Takže i Kaufland? ![]()
Díky Pinot Noir už vím, že jsou rostliny na Rohlíku, teď i Kaufland. Útočí na nás ze všech stran, jak bychom mohli odolat.
Mha je to tak
Mha nemam, jestli myslis ty s vystrihem na zadech. Ale myslim, ze nejsou lneny. A nemam ani lupinu, ach, ja uboha! Mela jsem vloni, ale neprezila.
A les, Majere, les mas? ![]()
Vlm a ja ani lavor, ani skrobenku! Savo bychtu mela, ale jen takovy na wc, jestki se to pocita.
Vlm fotka před šesti lety je dobrý psycho! :) současnost moc pěkná
Pinot Noir lilie potřebuješ určitě a jinak je ta vaše zahrada čím dál víc sympatičtější džungle :) Ty pel-mel záhony jsou prostě super. ![]()
Kokoska jasně že počítá ,savo jako savo
eM psycho je trefby výraz.Hlavne jsem tehdy nevěřila že z toho dokážeme udělat opravdovou zahradu.mam z toho radost.
eM děkuju ![]()
Vlm Fuj, na dobu, kdy jsme z hromady navážky z výstavby okolních bytovek vytvářeli zahradu, ani nechci vzpomínat. To byla taková dřina! Hrozné, tolik šutrů, co jsme vytáhli, a takové hromady pýru! ![]()
Vždycky jsme dopoledne makali, pak si objednali oba tu největší pizzu, takovou, co ji dnes obědváme dohromady jednu a ještě se nají dítě, zalili ji každý birrelem nebo dvěma a odvlekli se pokračovat. Dnes už bych to asi nezvládla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje