jinx nádhera
všechny to tu zas máte krásný
jinx nádhera
všechny to tu zas máte krásný
po odkvětu, rostlina zhyne a zároveň vyroste nová. Přesadit a za dva ,tři roky kvete. A to se opakuje.
Jeji matka, před třemi lety

Jo, ta posledni, to je misto, na ktere asi nikdy nezapomenu:)
Nekupujte si ty masozravky, ta trubkovitá chytla někdy odpoledne mouchu a ta v ní doteď zoufale bzučí. ![]()
Pinot Noir Tak yuka a hortenzie! ![]()
Pinot NoirA ta zimni zahrada, libi se mi ta mini tlustice ci co to je, na zemi.
jinxKrasa! Je to kam jsi psala ze jedes?
Sweet Potato Paradni zahon!
Tak Betty Tak to je neco, jak dlouho vydrzi ten kvet? Nekde jsem cetla, ze pry docela dost, snad mesic nebo tak nejak.
Tak Betty Rodic taky krasna!
continuity jezis ![]()
Zkusim alokacii a stromanthe u okna. Objednam jim nejakej sik kvetinac, mozna trochu zvysenej (30 cm cca?) a uvidime jak Se Jim Bude darit. Ta alokacie je hrozne elegantni. Mam z ni radost. 
Fiddle leaf neni velikej tak prijde sem asi. Obal jsem videla hezkej tmave tyrkysovej, trochu retro, v ikea tak mu ho koupim. Nema Nekdo Tady ten fikus? Kolik svetla je nej?
0zero7 ano, je to v Portofinu:)
0zero7 Fikusy mám takto, pod západním oknem, že začátku byla tato trojka u zdi s oknem na východ, ale všem se kroutil poslední list, tak zatím zde a jak budou vyšší, tak půjdou zpět.

0zero7 ano, u této bromelie vydrží květ až tři měsíce.
Dnešní se jmenuje Adrenalin.

A tady ještě pro všechny, co cetly pohádku o Krtkovi. Teď už ten len odkveta a zasycha. Přijde pak žába nebo čáp?

Mha Namočit, sušit, lámat. První žabky, pak si na nich pošmáknou čápi.
Mha Adrenalin je krasavec ![]()
Přidávám lilii ze zahrady jedné jihomoravské kavárny. Myslím, že lilie opravdu potřebuju. Budu muset zrušit další kus trávníku ![]()

A pár fotek z naší zahrady.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.