Mha kvetly nekdy v lednu ci unoru. Pak jsem je dala do zimy k severnimu oknu a kvetou zas
Kytičky aneb zelené prsty...
Mha Anturii bych neletnila vůbec. Teda jedna chytrá kniha říká vůbec, druhá říká jen do konce července, protože pak je na princeznu už moc velký rozdíl mezi denní a noční teplotou...
Nadšeně jsem koncem května vynesla ven skoro všechno, pak přišlo krupobití a doteď se z toho vzpamatováváme. Takže napodruhé už je venku jen tlustice a té to prospívá, i ty lijáky, bouřky... zajímavé
a na parapetu asparágus a rhipsalis.
Aranel Jo, díky, asi ji nechám doma.
Asparagus už nemám, snědla jsem ho![]()
Venku se moc líbí všem palmám a citrusů a avokadu.
Přidám jeden Plum tart:

Teď jsem přišla ze zahrady, chtěla jsem nafotit všechny květy, no, tak jsem teda Nafotila
. Ne moc vzhledné květy, ale těší mě.

Mha dýně, okurka, lilek, papriky, paráda. Co jsou drobný žlutý květy na fotce vpravo?
Jo a nehorazne závidím ty meciky, u nás zatím jen spousta listí...
Ještě přidám pár fotek z naší dovolenkové zahrady. Mají to tu krásné.

A mají tu mišpule.

A zimní zahradu.

eM Špagetova dýně, lilek, papriky, ačokča a mini cukrový meloun Rich sweetness
Mha ahaaa, acokca! A ještě záměna melounu za okurky... no na dvojku z prázdninové přírodovědy by to vyjít mohlo, co myslíš? ![]()
Bysem ti dala i jedničku. ![]()
Ale s odřenýma ušima!
Já totiž teprve tady zjišťuju, co mám doma za rostliny. Tak jsem zjistila, že mám oštěpušku nádhernou ![]()
Pinot Noir Tak toto sú prekrásne kvety.....![]()

Pinot Noir V té zimní zahradě, na čem jim tam drží ta voskovka? Má to nějaký drát nebo konstrukci?
Děkuji za vyšpionování.
Vydrží tak 70 cm velkej citronovník, včera zabalenej, v krabici do pondělka, co myslíte? Výdejní místo DPD si udělalo víkend neplánovaně o dvě hodiny dřív, tak su teď ve stresu co ta chudák kytka tam :/ Navíc je to dárek a ne zrovna levnej, grrr...
Chci mit zahradu v Italii! To je sen
plus vsude venku fikusy, ty miluju.

jinx krasny, ale ta posledni, to je proste okno do leta ![]()

Sweet Potato já bych řekla, že to máš tak akorát ![]()
Tak Betty ten je!
Jak často vykvete?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje