Pinot Noir ale výsledek stojí za to.U nás byl celý pozemek z kopce k jedné straně,navozilo se tam zeminy ,bagrem srovnávalo, pak se vymyslela opěrná zeď ab nebyla drahá ale držela.peněz jenom tohle sežralo.no máme nač vzpomínat.mame ještě kus z boku co ke potřeba nějak vymyslet srovnat a osázet,padne ma ri letošní dovolená,ale i to bude málo.
Kytičky aneb zelené prsty...
Sweet Potato Paznehtník, je tam!![]()
Sweet Potato Asi si zasloužil být takhle zvěčněn, je impozantní.

Dnes přidám něco něžného. Chystají se čechravy. Kvetou mi rozchodníky z Rohlíku, jeden růžově, takový jsem ještě neměla. A ten flox ![]()

Pinot Noir Tak tenhle rozchodník mi TAKY sežrali slimáci ![]()
A dotaz pro pěstitelky topolovek: vypiplala jsem celou jednu, má poupata, ty se ale nerozvinou a pak za pár dní odpadnou. Co to jako těsně před cílovou páskou má být?
Pinot Noir Lilie potrebujes!! Co je prosim 4 a 5 fotka posledni prispevek na 494? Roste to Tady na divoko docela.
Vlm to je super!
Nova alokacie vyhodila list!
A kvetinace co chci jsou vyprodany!!

0zero7 4. je rozrazilovec (veronicastrum), pak je fotka s muškáty, to asi nemyslíš, a pak ten keř s tmavě fialovými květy je komule (budleja, motýlí keř taky).
Pinot Noir teda, ty úspěšně konkuruješ Janulik03 . Neuvěřitelné a nádherné.
Tak Betty
davno uz je inde, ma to krasne ahlavne vidiet tu vsetku starostlivost ktoru tomu Pinot Noir venuje. U nas uz iba pohlcujuca dzungla ktoru sa snazim regulovat ale vyhrava dzungla ![]()
Pinot Noir uzivaj presne ten nadtup do inej prace znrmoznil taku velku starostlivost ako som mohla venovat zahrade dovtedy. Ale vsetko ma svoje plusy aj minusy. Jo a nie ken ze si kvety kupujem a mnozim ale niejedy pridu za mnou aj same. Tento tyzden som nasla za brankou vedro s obrovskou laliovkou vykopanou krasnej tmavo oranzovej farby s tmavo hnedym skvrnami
. Az teraz som ju s pomocou syna zakopala.
A suseda mi volala ze si mam prist pre akesi cykopane kvety co som jej minule pochvalila. No asi uz radsej budem vsetko iba mlcky obdivovat, fakt to nemam ka davat. Ale je to uzasne ![]()
Janulik03 Pinot Noir presne, s nastupem do prace presla moje starana zahradka do faze "anglicky park" a to teda bylo dlouho taky super, to byla vlastně asi nejhezci. Pak prisla faze gzungle a to uz teda pekny nebylo.
moora som vo faze dzungla ![]()
Janulik03 to teda nejses :))
Janulik03 jasne, ze ne :)
Pilea kamosky. Je sloni uplne, listy jsou daleko tlustsi nez jsem kdy videla. Moc hezka
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my