Kdyby vás zajímalo, proč se Stapelie česky jmenuje smrdutka, stavte se.

Kdyby vás zajímalo, proč se Stapelie česky jmenuje smrdutka, stavte se.

To je mi líto, u nás jakákoli změna zalivatele znamenala záhubu.
Krásná! Jak smrdí? Jako shnile maso?
Mha Tak nějak. Opylovačem jsou mouchy.
barbucha
To je mi líto, u nás jakákoli změna zalivatele znamenala záhubu.
Mně je to taky líto, ale nemůžu bejt doma celej boží rok
Ty afrikány jsem málem vobrečela, mám je ráda a voněj mi! No, holt je čas na nějakou obměnu.
Sweet Potato proto jsem ji vyexpedovala z domova do laborky, tam se trocha smradu ztratí.
A máš teda krásnej květ, ta naše je nudně jednobarevná.
barbucha Voněj ti afrikány? Nejsem jediná?![]()
Jela jsem kolem popelnic.![]()

Sweet Potato barbucha mně afrikány taky voní. Ale nijak zvlášť se mi nedaří. Zasadila jsem 30 sazenic, některé do záhonu, některé do nádob, a občas některá nevysvětlitelně uchřadne. Už jich je naživu jenom tak dvacet. Loni přitom rostly nádherně.
Pinot Noir Mně je každoročně zlikvidují slimáci, letos poprvé se mi podařilo pár rostlinek vypuplat do životaschopné velikosti.
Těm hadům moc naděje nedávám, mají celé dva lístečky, ale tu mechovou tyč zrovna potřebuju![]()
Mha Svazenku nemame, ale okolo je zelene hodne. A parfemy jako k vcelam? No JA se drzim dal ![]()
Janulik03 moji rodičia sa snažia trubač zlikvidovať už niekoľko rokov. Pôvodná rastlina vykopaná aj s koreňmi pred 5 rokmi a malé rastlinky rašia z trávnika ešte teraz v okruhu cca 10 metrov
Trubač jsem dvakrát zkusila, dvakrát mi zašel. Zato psí víno je jak hydra, jednu hlavu useknu, deset jich vyroste. Ani beton ho nezastaví.
Sweet Potato víno je fakt děsné, nejen že ty šlahouny průběžně zakořeňují, takže přeseknutí vůbec nezaručuje, že ten zbytek chcípne, ale ještě se to šíří po celé zahradě semínky, roste mi to v truhlících, ve spárách chodníku, všude. Toho trubače se tak nebojím, jestli vyraší někde v trávníku, robotická sekačka si s tím poradí, stejně jako třeba s meduňkou, ta u nás taky nemá šanci opustit vymezený prostor.
My zas mame vsude skalniky od byvaleho majitele a to je taky mor.
Jinak jsem si objednala online kytek ze zahradnictvi Flos. Nema nekdo zkusenost, jak vypadaji kytky po dodani?
Kde jsou takové popelnice?!
Jos často kupuju od Flose. Žádná nádhera to není. Všechno se uchytilo, ale hodně rostlin vypadá nějak až příští rok, občas jsou to jen takové holé proutky... Zvlášť, když bereš víc kusů od jednoho druhu, tak vždycky jeden z kusů podstrčí takový bídný. Když bereš jeden kus, většinou je hezký. Teď mi došla zásilka jeden den od Flose, druhý den ze Spomyšle, a teda nesrovnatelné, že Spomyšle jsou to nádherné vzrostlé kytky, zasadíš a záhon je krásný. Ten Flosův záhon bude hezký až za rok.
Mha manzel ma vsechno vybaveni. Ja sleduju zatim zpovzdali. Chtela jsem cmelaky, ale do Troubska na Morave jsme se nedostali, ale treba k narozkam dostnu cmelin a kralovnu si chytim ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.