moora Teď to hledám a přide mi, že to není totéž. Různé latinské názvy i vzhled.![]()
physostemia x dracocephalum
moora Teď to hledám a přide mi, že to není totéž. Různé latinské názvy i vzhled.![]()
physostemia x dracocephalum
moora to nebude to iste . To moje je uplne bezproblemove. Rastie si tam pod strechou v suchej zemi
Sweet Potato Janulik03 moora To bude spíš ta řetězovka, ne? Že já se taky musím podívat na všechno. ![]()
Janulik03 no vida. Bezproblemove, tak to moc potrebuju :))) jdu se po tom kouknout
Sweet Potato Janulik03 Pinot Noir Ale je to hodne podobny! Z wiki:
Rod Physostegia zahrnuje 12 druhů; v čeledi hluchavkovitých patří do podčeledi Lamioideaea tribu Synadreae, jehož zástupci se vyskytují výhradně v Severní Americe. Linném byla řetězovka virginská původně (v roce 1753) zařazena do rodu včelník jako Dracocephalum virginianum.[2]
moora No vida![]()
A asi v tom maj bordel i v zahradnictvi, protoze to, co jsem koupila, je Tohle
moora To máš nakonec fuk, hlavně když to poroste. A včelník je aspoň zapamatovatelné a vyslovitelné.
Tak, stinný záhon hotov. Takže potrava pro slimáky ![]()

moora je to tak veľmi bezproblémové, že treba korigovať. Rozrastá sa neuveriteľne rýchlo a vytláča všetko naokolo.

Môj nový prírastok, rudbekia od kamarátky
A konečne rozkvitli levandule 
Byla jsem si pro pažitku k večeři a naše zahrada je jedno nechutné hníždistě těch slizkých zmetků. Je jich tam po dešti možná tisíc. Ohla jsem se k flekatému rajčeti a to nebyla plíseň, ale zevnitř prosvítající slimák. Že žerou papriky, na to jsem si už zvykla, ale rajčata
Do řepy se bojím podívat, to bude něco nechutného.
0zero7 která to je nevím, čekám až se zvetí, spodní listy Maj po sobě skvrny, tak zatím čeká v separaci čerstvě přesazená, kořeny přes noc v lignohumátu.
Já teda taky tipuju cucullatu, jen bude zatím mladá. Jinak alokazie spodní listy průběžně shazujou a tvoří tak ten kmen, je to přirozený proces.
brrr Taky se bojím. Asi budu muset zítra urychleně sklízet, aby bylo co sklidit. Dneska je den D, invaze slimaku. ![]()
brrr Já na ně dnes vzala rejč![]()
Toto na me cekalo doma.![]()
Takhle se mi odmenila,ze tu byla tri tydny bez vody.![]()

Zarinya Krása!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.