Kytičky aneb zelené prsty...
Mam? Nemam?
mam ju kam dat?

Vždyť je úplně malinká, ta se vejde všude. ![]()
Janulik03 Máš, máš!
moora zelená karta?
Mha ahhhaaa ![]()
AprilTwelve ty jo! Krasny barvy
Janulik03 joooo. Mam a krasne roste!! Jdi do ni
Janulik03 koupila jsem v pulce leta a na novy listy (asi 3 nebo 4) a na dalsi dva vyhozeny. Jsou moc hezky. Mam kousek difuzer, pry nemaj rady roseni, ale ani suchy vzduch. Agnes:
Janulik03 jestli to pomuze, tak Jsem sla koupit kamaradovy kytku na narozky a odnesla I sobe. To je Fakt uz nemoc. Jsem Po tom slonim uchu koukala uz dyl. Kdyz moc vyroste tak holt pomaze z domu. Uz me ale vytlacujou!!!
Nove jsem nakonec misto nasla (jinde nez na zemi )

0zero7 Nádherné!
Nemá někdo ze zdejších zkušenosti s palačinkovníkem? Nějakou dobu už po něm pokukuji, řeším, kam ho případně dát.
Hanka H pilea? Je to nezničitelný nezmar a už hooodně jsem jich rozdala, jelikož jí z květináče furt lezou další a další mimina.
Kan Prosimte, co je v tom za trik? Ta moje je porad umorena a nestastna, uz ji mam skoro dva roky a porad je mala, cvaknu to. Nezalivam teda destilovanou vodou, jak nekteri radi...
Kan takova chuderka to je. Dala jsem ji I ja slunce na par dni ale to vubec, spalila se. Trochu zloutne a celkove neni moc happy
0zero7 Co se ti nezdá? Vždyť je krásná. Okno jsem s ní taky zavrhla a letnění taky, vůbec jí to nesvědčilo. Zalévám všechno odstátou pitnou z kohoutku.
Kan no dyt je uplnej chudak, zluta, spalena, hnedy fleky ma. Kamoska ma piley a jsou nadherny, krasne zeleny, nevim co se te me nelibi, asi zpivam moc falesne neboco! Zkusim odstatou vodu, dik! I ji hnojim trosicku!
Hanka H Ja myslim ze ne na prime slunce, ale pokud mozno na svetlejsi misto. Jestli muzes teda. Na slunci ji to nesvedci, je to moc dryak na ni.
Hanka H Leda, ze bys mela severni, to pak jo, tam by asi nesvitilo skoro nikdy. Primo, ted myslim.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my