Hanka H Mimina pilei stále nabízím.
Aranel , pořád ji tu pro tebe mám.
0zero7 Je to palma latisectus - nevím,jestli je nějaký český název. A slibuji, že se jí budu brzy věnovat - včera jsem na ni krátce koukla a má nějaké žluté skvrny na listech - že bych ji přelévala?! Zalévám odstátou vodou.
Sweet Potato To bych byla pochopitelně moc ráda, ale nejsem pražská
... a nějak se tam teď v následující době nechystám. Ale moc díky za nabídku!
Dnes je sychravé daždivé počasie, slnko vidím len v týchto optimistických kvietkoch. Sú vďačné a dlho kvitnú.
Další oběť palacinkovniku:) ještě se mu prý říká penízková rostlina, u nás se ujala ta palačinka.
Když bys měla cestu směrem na Moravu, i tady se palačinkám daří a množí se ![]()
Hanka H pilea je zcela nenáročná kytka a jestli se jí u někoho daří nebo ne nevypovídá vůbec nic o schopnostech majitele. Jako příklad dávám 2 naše - obě od stejné matky, odebrány a zasazeny ve stejný den do stejných květináčů, dýchají stejný vzduch, zalévány ve stejné dny, stojí na stejném parapetu, teda asi půl metru od sebe. Rozdíl dost znatelný. Nevím, co víc bych pro to holátko mohla udělat.

Pinot Noir prepac az teraz vidim ze sapytas na cinie. Nevysiala ale kupila 10 ks malickych sadenic na trhu za par centov. Chvilu to vyzeralo ze nic moc ale teraz som spokojna. Cinie som nikdy nemala ale uz ich skusim aj vysiat
Janulik03 Ten cíniový les je z deseti sazeniček? Jsi kouzelnice!
Mha Tak Morava je od nás dost z ruky...
, ale stejně dík!
letolet No teda!!! Okamžitě ji chci!![]()
Záhadná kytka je také rýmovník - jeden čas skomíral, pochcípával, žlout, teď se za stejných podmínek rozjel tak, že mám porůznu po bytě odstřizené výhonky pouštící kořeny a každému je nutím. Pokud by někdo z Plzně a okolí po něm toužil....
Janulik03 To teda žasnu, jaký máš z deseti sazenic lán. Já cínie vyséváme rovnou do země, jsou nenáročné, daří se jim dobře, ale vždy je to jedna rostlina z jednoho semínka, nijak se nerozrůstá.
notna Sweet Potato ano presne 10. Su to krickove a pan mi tvrdil ze budu velke. Tak mal pravdu. Asi by som si z nich maka vziat semienka. Alebo ich tam nechat len tak nech sa vysemenia.
Janulik03 Tak semínka každopádně posbírej, pokud to tedy není hybrid, ten semínka nedělá. Cinie prý vydrží dlouho ve váze, zkušenost nemám. Já mám z trhu sazeničky aster a teda velká spokojenost, sice se mi to na záhoně válelo po dešti, ale po utržení do vázy, nekecám 14 dní naprosto fresh. Příští rok seju astry, bílé.
Kan prave hladam a nasla som biele cinie. Tak tie chcem a este ruzove. Nie te by tieto oranzove neboli pekne ale mam rada skor tu bielu modru a ruzovu
Kan Potvrzuji cinie ve váze - i 3 týdny. Trochu tedy potom ztrácejí barvu, musím odstraňovat nahnilé stonky, ale pořád dělají parádu.
Janulik03 Tys mi děvče udělala radost, už jsem si myslela, že jenom já jsem divná, když objednávám na podzim semena na nadcházející sezónu.

Ty tam máš koupené samé zajímavosti ![]()
Kan
zajtra sa chystam v skleniku na priesady digitalisov. Kedze sa mi nevysemenili sami pomohla som si a mam ich plny truhlik. Do jari budu v skleniku potom pojdu von a hned mozu kvitnut. ![]()
úroda 
"sad" už nevypadá jako džungle... tráva je bohužel hodně vysušená 
Hanka H tak ten je ale krásný! U nás doma se bohužel přes ty první 3 fáze, co popisuješ, nikdy nedostal.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.