Pinot Noir aaaaaaach mas to prekraaasne ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir Prekrásne! ![]()
Inak pozberala som kopu gastanov v sade, cez vikend budeme piect

Pinot Noir krásná zahrada,kdo umí, umí.
Janulik03 nádherné růže,a ta duha![]()
Janulik03 Biely kvet Vlm Děkuji.
vanilka krásná monstera (a vůbec krásný pokoj :-)
muž měl v bytě obří monsteru, než jsme se stěhovali na ves, tak ji prodal (do domu by se, nekecám, fakt už nevešla), museli ji nést z 8. patra pěšky, protože do výtahu se taky nevešla
Pinot Noir Janulik03 ty vaše zahrady ![]()
Magráta děkuji :-)
Pinot Noir Janulik03 krásné ![]()
Samé krásné zahrady, úžasné! Chodím se sem kochat.
Moje malá radost a vlastně překvapení: ten výhonek uprostřed, není zdola vidět (květináč normálně stojí nahoře na skříni). Bude to celý nový šlahoun. Kytka je se mnou už 25 let a vypadalo to s ní bledě, ale poslední pokus o záchranu zdá se vyšel.

Janulik03 Ty kaštany jsou jedna velká nádhera. Závidím.
Jitka77 Jé, tu jsem kdysi taky měla. Úplně jsem na ni zapomněla. Nevíš, jak se jmenuje?
Sweet Potato Žumen. V dětství jsme ho měli doma, byl to takový nenáročný plevel. Rostl jako blázen. Ráda bych si ho zase poridila. Ale zatím jsem na něj narazila jen jednou a byl dost drahý.
Jitka77 Tohle si pamatuji z dětství - měli jsme to doma, ale pořád nám to pochcípávalo, až to mami zlikvidovala.
A když je řeč o těch drahých kytkách - narazila jsem na Monstera deliciosa variegata No nekoupím
.
Sweet Potato Žiju v domnění, že je to břečťan, fotky ve vyhledávači mi neodporují.
Jitka77 Neměl by břečťan ten list na stonku jeden? Tahle kytka má na stonku listy tři. On je to asi jeden, ale takový rozdělený. Jestli to dobře vidim. Nechci to tvrdit, že je to ten žumen, moc se v pokojovkach nevyznám.
Žumen
Hanka H Tak naštěstí se mi klasická zelená monstera líbí mnohem víc než předražené toto :-)
Vilemina o žumenu slyším poprvé, ale kytku znám, měla jsem před léty ale nepřežil moji péči , bohužel
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my