continuity vanilka Magráta Zarinya Děkuju, je to radost. ![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Pinot Noir krásné barvy, naše chryzantemy teprve začínají, ale tolik barev nemám,zato jsem večer potkala ropuchu :-)
Kan coze si to urezies?
Floristické lýko, je to přírodní provázek na vázání kytic.

Pinot Noir Máš tu zahrádku strašně pěknou.
Prosím vás, tuhle trávu teď na podzim ufiknout, anebo svázat a fiknout až na jaře? Mám ji prvním rokem, tak nevím
.

Janulik03 super, díky
a svázat?
vanilka Svázat.
vanilka ano zviazat
Jinak jsem se dneska dala do úplné likvidace psího vína na plotě. Už jsem to tu několikrát psala, vím, že je to prevít, ale měla jsem ho jako clonu kvůli zvědavé, stále načuhující sousedce. Jenže je to jejich plot, několikrát dala najevo, že jí to vadí (každoročně ho udržuji z naší i z jejich strany). On prevít tou údržbou pěkně zesílil, klacky jak dětské zápěstí, mákla jsem si. A to jsem teprve v půlce. Rostlinu vykopeme a musím na jaře vymyslet něco jiného. Zatím tam mám na té straně k nim jen tyhle dvě trávy, motýlí keř a vajgélii. Osázím to hustě keři a bude. Stejně chtějí dělat nový plot, tak bychom ho dřív nebo později museli stejně zlikvidovat.
vanilka narvi to tam krami este. Pajazmin, zlatica, a hortenzie. Vela hortenzii stromcekovych. A motylie kry. Doplnit echinacey, salvie, margaretky, astry a co ja viem co. Bude to pestre, o dva roky uplne zakryje plot a ty budesmat pokoj. Pinot Noir to ma krasne.
vanilka hrozný, co? A toho odpadu, co z toho vína je! ![]()
Pinot Noir To mi povídej. Ale mám z toho dobrý pocit. A hlavně, HLAVNĚ!! - se budu těšit na jaro, že budu nově o-sa-zo-vat
![]()
Janulik03 díky, píšu si!
vanilka Hele z těch šlouhounů jde dobře umotat věneček na dveře. Psí víno mám taky, ale pouze koriguju nůžkama, protože je tak porostlej plotem, že ho už prakticky drží pohromadě.
Kan Věneček můžu zkusit, dobrý tip. A ano, naše psí víno je taky vrostlé do plotu, místy to bylo zajímavé vyprošťování. Snad se ten plot neskátí, až ustřihnu poslední šlahoun!
Podarilo sa mi kupit senecio . Tento gulickovy typ sa mi zda velmi zaujimavy . Dufam ze prezije moju opateru.
Aaaaaaa!!! O tomhle sním, ty perličky jsou překrásný.
Jak se jmenuje tenhle keř? Kromě toho, že se mi líbí, jsem si totiž všimla, že jim rychle vyrostl
. To potřebuju. 
vanilka to ho vyfot triochu vic zblizka
vanilka a není to ta moje oblíbená Tavola kalinolistá?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my