Pinot Noir fotka do časopisu, nádhera![]()
Kytičky aneb zelené prsty...
Stará existence milacka Děkuji. ![]()
Pinot Noir Krasa ![]()
Já mám ještě pořád za oknem ty fuchsie, vyhovuje mi ten zelený kout i když moc nekvetou, tak doufám, že je neodpravím.
continuity mně tak ještě kvetou, dokonce začaly ještě víc. Asi cítí blížící se konec.
Ale musím je nechat zmrznout, nemám je kam dát.

Pinot Noir je to je krása, ale já to zas tak neprožívam. ja mám zasklenej balkón, tam mi prezimovaly i muškáty - loni teda je, jak byly ty šílené mrazy. Tak uvidím jak to dopadne.
Jinak tam pořád prosperují ty africké kopřivy z košíčků. Všude píšou, že potřebuji 15+ stupňů. Tak to tam není ani omylem, k ránu tady mrzlo a zapomněla jsem jim zavřít. Třeba se adaptují. ![]()
continuity tady jak které kopřivy, některý druh už to má za sebou, některé se ještě drží. Mám je na terase, ale na zemi, takže 0°C už tam určitě bylo.
prosim vas, asi Janulik03 ? ktera to byla ta hortenzie presne, ze je vysoka jako velky ker a kvety se drzi cele leto jen meni barvu? diky diky moc!
Pinot Noir mne se loni podarilo fuchsie prezimovat ve sklepe, a ted konecne dorostly do presne takovehle krasy, jaro a leto se jen sklibily a pomalucku obrustaly. takze na prezimovani uz kaslu, to radsi koupim naspeedovanou sazenici ktera uz od kvetna povali
viktorka_od splavu máš recht!
Janulik03 dekuju![]()
Potřebovala bych poradit... Dostala jsem čínské karafiáty, váhám, kam je zasadit - potřebují nějaké speciální podmínky? + Mám v květináči hvozdík, ten bych asi taky měla přesadit na záhon, co?
Taky jsem se chtela pochlubit, ze mi to tu kvete. A do rana mi nejaky zaskodnik ocesal vsechno zlute plus kopretiny. VzdT to musi byt hnusny! 
Já ty lidi fakt nechápu - o víkendu jsem dala babičce na hrob vřes v květináči, dnes už tam nebyl, chryzantéma ve váze taky ne, přes plot mi někdo olámal poslední růže a rozkvetlé bělotrny...
euridike To je strasny hyenismus! Ale to asi nebude muj pripad. Myslim, ze to byl spis "nas" mistni srnec nebo jsem kousek dal potkala lane
. Mam jeste jeden truhlik a ten nekdo podobne zridil uz pred mesicem, ale zahadne nechal kvetouci verbenu
Jos a já furt přemýšlela nad tím, proč to musí být hnusný.
. Vůbec mě nenapadlo, že to jako někdo sežral!
Aha! Tak to mě fakt nenapadlo... :)) Zřejmě mají srnci/laně rádi něco pikantnějšího no... :)
Janulik03 tu jsem teď viděla v nějakém pořadu s Makrlikovou a nutně ji potřebuju!
Zeptám se tady - sasanka po odkvětu ostříhat na krátko? Děkuji
Tak Maruska prej se muze stavit

i u nas:-)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my