i u nás

Kytičky aneb zelené prsty...
Magráta ja strihamtakmer vsetko na jar
Nechcete někdo jablka?
něco už jsem rozdala a museli jsme koupit další bedýnky 
Magráta krásný, udělejte si mošt, jestli nejsou na uskladnění..
Při věnečkování dušiček, jsem si odskočila do lesa, našla šišky borovice vejmutovky a udělala si věnec na dveře. Je to samá Smola, mám ji všude, ale voní!

Prohlížela jsem si svou tlustici, jak je náramná a našla jsem na ní červce!
Neeee! Takže jsem všechno postříkala careem a doufám, že to zafunguje.
Kan krásný ![]()
Já jsem nevěřila, že ještě máte jahody a maliny, tak jsem šla hledat. A co byste řekl, pane doktore, byly tam!

Ounz S temi bojuju uz asi dva roky. Vzdycky se na nejake palme objevi, nebo dokonce na fialce. Drasticky strikam, par mesicu klid a jede to nanovo. Ale ty kytky vyhodit nechci, jde treba o pbri zamio. I jsem presadila. A na ibiscich zas msice. Je to boj
Magráta Krásná jablka. Ale asi jsi z ruky![]()
Jos no někde radí přesadit a i tím careem zalejt, že se schovávaj v kořenech. Já jsem kdysi bojovala s masivním náletem puklic na orchideích a ty jsem tenkrát vyrvala ze substrátu, mechanicky odstranila co šlo a pak jsem je na hilváta vykoupala v roztoku postřiku včetně kořenů. Už nikdy žádný puklice nebyly..
teď jsem našla jen dva kousky, tak jsem je odstranila a pak všechno v okolí postříkala a uvidíme :) držim si palce
Kan ten je krasny
Ounz Mam jich taky spis jen par. Jen jedna fialka byla hodne a tam jsem udelala neco jako ty (jen asi jiny prostredek). A je dobra, zatim. Ale vzdycky se cas od casu na nejake kytce objevi, a to jsem je davala do izolace...
Jos já je mám právě poprvý a vůbec nevím, odkud se vyloupli..
Hanka H ty jo ten fikus! Krasna tmave zelena. Muj je svetlejsi o dost. Asi jinej oddil.
Sweet Potato ibisek ![]()
Pinot Noir prosimte Ta tvoje zahrada. Vzdycky je to rano prvni fotka na insta co na me vykoukne. Mas to moc hezky.
Janulik03 Ta tvoje to samo. Fotka S duhou krasna
Hanka H Mám už dvě.
no jo vlastne! A jak Se jim dari? Monsteru mas ze jo? Kamosce zezelenala, protoze malo svetla.
Janulik03 senecio bozi. Jak Se mu dari?
Kokoska potos je bozi ten neonovej. Mam pidi miminko. MP Meri ma krasnej. Davala tedka na insta, uzasne kosatej!
Jos Tady to jede kamosce sezrali loni celou zahradu. Jdou bezne ve meste, u domu je vidam skoro kazdej den. Umi nekteri pres prechod![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my