Kytičky aneb zelené prsty...
Ňuňuňu

moora Sweet Potato moc hezký to máte ![]()
moora Tý jo. Já teda na rozkvetlým tulipánu viděla nikdy nic pěknýho, ale tady ti jsou krásní.
Včelky už litají jak divé

Pinot Noir jj do hrnce jsem nakonec dala macesky.![]()
Kdyztak v lete obmenim.A tady zbytek nakupu.Myslim,ze zahrada nas vyjde na peknej majlant.![]()
![]()
Nejaky seminka jsem zasadila tak uvidim co z toho bude.

Pinot Noir tady v tom by mela byt lupina.![]()
Ted to vzdavam,ale az se nastehuju tak ji znovu vyzkousim,abych si ji ohlidala.![]()

A jeste cizi peri![]()
Maky v prikopech a seriky v cizi zahrade.

Sweet Potato krasna!![]()
Ted jsem jeste dozasadila.![]()
To je tak bozi,pracovat v zahrade.![]()

Zarinya Krásné! Už jsi zahradnice s velkým Z
!
Moje milované surfinky...

Pozdrav z jarní Vídně...

Hanka Huvidime co z toho prezije do leta.![]()
Zarinya ty teda nejsi žádný troškař! Tomu fandím. Do peněz to leze strašně, ještě víc, než si člověk přizná. ![]()
Všechno to máš krásné.
Pinot Noirdekuji,ale vis co je nejhorsi?,ze do nasi obri zahrady je to jako kdyz plivnes.![]()
Az tu budu budu muset jit hodne do seminek,ty jsou cenove priznivejsi.![]()
Zarinya ono se to všechno rozrůstá, nemám nijak starou zahradu a už to musím i krotit, něco občas vyhodit a už expanduju za plot. Tam do toho moc investovat nechci, protože na to občas někdo šlápne, kadí tam psi, občas to přejedou popeláři... Takže jsem osadila prostor mezi plotem a silnicí tím, co už se mi samovolně namnožilo. Takže pokud nemusíš nutně hned osadit celou zahradu, začnou se zdroje generovat samy.
. A rostliny se prý mají v zahradě opakovat, aby to hezky vypadalo, takže množit vlastní je nejen ekonomický, ale i dyzajnový ideál. ![]()
Zarinya hezky ses do toho pustila![]()
Pinot Noir Tvoji zahradu vzdycky obdivuju. Ja to mam jak boj s vetrnymi mlyny. Pulka kytek zmrzne, zbytek roste o mesic pozdeji a v polovicni velikosti nez treba v Praze. A to, co alespon trochu prosperuje poslape manzelova lovecka fena. Tak jsem expandovala za plot...a tam to decimuje srnec. Ted mi sezral vsechny kvety u koniklecu. Takze jsem asi skoncila u jedovatych kytek asi, doufam ze se mi neotravi dite
. Jedine co mrcha roste je lupina...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my